Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Тенденциозно дръзки

05.02.2009


Тенденциозно дръзки

Заложете на класически дрехи, в тъмни цветове и от качествени материи. Изберете ги така, че да може да се комбинират помежду си и изберете няколко аксесоара, за да не се налага да си купувате много дрехи.

Със сигурност сте се отегчили от подобни съвети за времена на криза, които дава почти всяко дамско списание. Всъщност, разнообразието в модата, което граничи с еклектика, ни кара да се чувстваме добре и да се самоизразяваме свободно. Униформата на малката черна рокля не е нито за всеки човек, нито за всеки ден.

Предложенията на CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), едно от престижните модни събития в Северна Европа, за пролетта и лятото на 2009 г. залагат на разнообразие в цветовете и настроенията в тенденциите.

Tomorrowland

Този стил е странна смесица, наречена техноромантизъм и е оцветена в бледи розови, сини, оранжеви, жълти, сиви и зелени тонове. Цветни принтове и карета присъстват навсякъде. Tomorrowland е едновременно градски, комфортен и изящен, смесвайки футуристични и романтични елементи.

Силуетът е изграден чрез наплъстяване на материите, кройката е по-свободна. Може да го постигнете чрез обеми, фини платове, нестандартни и смели кройки, омекотени от нежни тонове.

In process

Неутрални тонове в гамата на сивото и кафявото - бежово, шоколадово кафяво, охра, сиво-синьо. Линията е изчистена от всякакви ненужни детайли, но в същото време всякакви интересни форми и шевове са позволени.

Характерен за тренда е максималният комфорт, който се постига с използване на естествени платове, но и на иновативни материи, произведени чрез био и нано технологии. Широко се използва текстил, който може да се рециклира или е от рециклирани материали.

Powerfull

Той е вдъхновен от характерния стил на космополитни градове като Дубай и Шанхай. Powerfull е лукс, блясък, мистериозност, дързост, като едновременно с това е повлиян и от културата на Изтока.

Кожите и платовете са с металически отблясък, принтовете и бижутата са в ненатрапчив етно стил. Цветовете са искрящи и топли - пурпурно, лилаво, оранжево, кафяво, както и бяло и петролено зелено.

Electrochock

Определено това е стил за хората с усет към удоволствието от живота. Трендът преразглежда традиционно ненатрапчивия градски шик с чувство за хумор, добавяйки му много цвят, фосфоресциращи багри и принтове.

Класиката е допълнена от поп културата, за да се постигне нов, свеж и забавен стил. Цветовете са чисти и категорични - алено, турско синьо, маслинено зелено, патешко жълто, ярко лилаво, кафяво и черно.

Новите трендове са вдъхновяващи, а свободата на днешната мода позвлява да тествате всеки от тях. Всякакви лични интерпретации да възможни и много препоръчителни.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg