Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Агенция VIP FASHION GROUP откри летния сезон с грандиозно модно ревю в клуб „Хоризонт”

18.05.2009


Агенция VIP FASHION GROUP откри летния сезон с грандиозно модно ревю в клуб „Хоризонт”

С грандиозен моден спектакъл Агенция VIP Fashion Group откри официално модния летен сезон в град Варна.
Събитието се проведе в неделя в клуб „Хоризонт”, където присъстваха представители на политическия, бизнес и светски елит на морската ни столица. 

Изкушените от модата и красотата варненци станаха свидетели на представянето на последните модни колекции пролет-лято`2009 на банските костюми с марка Triumph, дамските обувки на Prettyfit, мъжка и дамска мода от бутик Dress Code, мъжка мода с марка PIERLUCCI и дизайнерската колекция на ART Studio „A`JENS”.

Събитието бе повод за официалното представяне на най-новите лица на Агенция VIP Fashion Group. За първи път на модния подиум се появиха победителите от провелия се наскоро конкурс „Мис и Мистър Икономически университет`2009” - Емилия Кънева, Мирослава Петрова, Диляна Георгиева, Никола Пчеларов и Атанас Керанов, които получиха като награда Договор с Агенцията и възможност за професионална реализация в модата.

Специално участие в ревюто взеха Мартин Медникаров, победител в конкурса „Show me your sloggi`2008” организиран от световноизвестната марка Triumph, както и Огнян Димитров – носител на титлата “Best model of Bulgaria`2007”.

Най-колоритни от момичетата бяха близначките Нели и Симона Димитрови, които показаха истински професионализъм, придобит само с няколко месеца работа с Агенция VIP Fashion Group. Новите открития Аблена Истаткова и Мирела Петрова, станаха любимки на публиката, заради перфектната си визия и чар.
 Идеята на организаторите беше за първи път на една сцена да се появят начинаещи модели и топмодели като: Ирена Иванова,Снежанка Касабова и Полина Ангелова. В ревюто се включиха двадесет и пет момчета и момичета, за повечето от които това беше първа модна изява.

Фотосесията на живо – превърнала се в запазена марка на събитията организирани от VIP Fashion Group, беше отново акцент в модния спектакъл.

Прическите на всички модели бяха дело на топ-коафьорите от салони „Нуши”, грима – на Кристина Славова, а медиен партньор на събитието беше предаването „Fitness Mania” – MSAT. В ролята на водещ влезе актьора Христо Колев.

С това модно събитие Агенция VIP Fashion Group постави началото от поредицата клубни ревюта, които ще се провеждат всеки месец в к-с „Хоризонт”.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg