Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

4 години от създаването на МОДНА АГЕНЦИЯ VIP Fashion Group - Варна

23.07.2009


4 години от създаването на МОДНА АГЕНЦИЯ VIP Fashion Group - Варна

Екипът на Агенция VIP Fashion group
Ви кани
да бъдете част от нашия празник!
 Дата: 26.юли /неделя/
Място: Планет клуб-Варна
Час: 22.00часа

Грандиозен моден спектакъл ще се развихри в навечерието на 26.юли /неделя/. Поводът – навършват се 4 години от създаването на МОДНА АГЕНЦИЯ VIP Fashion Group, чиито собственик е Мира Матеева. Домакин на модното събитие ще бъде Планет клуб, където се очакват около 350 гости – представители на политическия, бизнес и светски елит на Варна.
За четири години модна агенция VIP Fashion Group е организирал над 100 модни дефилета, представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Приоритет в работата на VIP Fashion Group са конкурсите за красота. Агенцията е собственик на правата за Мис Варна и BEST VISION. Част от дейността на Агенцията е свързана с организирането на светски събития и партита по различен повод. Залагайки на професионализъм и класа, блясък и стил VIP fashion Group се превърна в най добрата агенция във Варна.
За четвъртия рожден ден на Агенцията, Мира Матеева и екипът й, са подготвили грандиозно ревю, на което ще бъдат представени последните модни колекции на марките: FOX, Catwalk, Sportmania, Mustang Jeans, мъжка мода - Pierlucci, бутиковите обувки на PrettyFIT, дизайнерските решения на Анита Мейзер, уникалните бижута Номинейшън, както и колекция бельо и бански костюми на световно известния бранд Triumph. Специално изградената сцена, нестандартната хогеография и фотосесията на живо ще направят събитието наистина грандиозно. 
Водещ на шоуто ще бъде Кирил Вълчев-Скалата, а за доброто настроение на гостите ще се грижи сексапилната изпълнителка Анн Джи. В модния спектакъл ще вземат участие най-добрите топ модели на агенция VIP Fashion group, а по традиция ще бъдат официално представени и на най-новите открития на агенцията. За първи път на една сцена ще се качат внушителния брой от четиридесет и два модела – мъже и жени, като главната роля е поверена на носителките на титлата МИС ВАРНА през последните четири години – Снежанка Касабова/2005/, Магдалена Томова /2006/, Ива Атанасова /2007/ и Ирена Иванова /2008/. 
За стайлинга на всички участници ще се погрижат професионалистите от салони „Нуши”.
Медиен партньор на събитието ще бъде предаването Фитнес мания по MSAT, както и в-к „Труд”, в-к „Народно дело”, в-к „24 часа” и в-к „Черно море”.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg