Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Титла от световен конкурс за България!

13.10.2009


Титла от световен конкурс за България!

БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА TEEN MISS WORLD

Василена Шопова на 13 години от Пловдив стана носителка на званието „TEEN MISS WORLD” на престижния международен конкурс „LITTLE MISS WORLD”.

Конкурсът се проведе в известния турски курорт Анталия от 3 до 10 октомври. Това е най-престижния детски фестивал за красота и таланти в света.

Модна агенция „Интерсаунд” изпрати на този конкурс три момичета: Румяна Хлебарова от Бургас на 5 години, Рая Димитрова от Несебър на 6 години и Василена Шопова на 13 години от Пловдив. И трите са носителки на титлата „Малка мис България 2009” в различни възрастови категории.

Дните на конкурса бяха наситени с богата програма и преди всичко много репетиции. Присъствието на 50 деца от 15 страни караше всички да се стараят и да работят упорито. Морето беше прекрасно, температурите над 30 градуса, но участниците репетираха в летния театър по цял ден.

Журито проведе интервю с всички участници, а те се представиха в национални носии. Гвоздеят на състезанието беше Шоуто на талантите. Тук журито даваше 40 процента от цялостната оценка на участниците. Василена смая всички с невероятния си танц ”Котка в Холивуд”, а Рая изпя „Месечинко чакай” с прекрасно чувство. Момичетата бяха аплодирани от българска група и 8 метров флаг се развяваше в южното небе. Имаше и представяне в арт костюми – „Космосът – ние не сме сами на този свят” и „Морски свят”. Награждаването беше в официални бални рокли.

И радостта бе голяма, когато на малката Руми дадоха наградата ”Най-добър модел 2009”, а на Рая - „ТВ звезда на конкурса”.

А когато обявиха победителите, в групата на най-големите наградата получи Василена Шопова. Тя спечели титлата „TEEN MISS WORLD”.

Наградата е напълно заслужена, Василена е много чаровна и вечно усмихната. Занимава се със спорт и танци от както се е родила. Мечтата й е да стане известна танцьорка.

Титлата на Василена е отличен подарък за 20 годишнината на Модна агенция ”Интерсаунд”, живото доказателство за отличната работа с децата и грижата за тяхното развитие.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg