Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за мъже  »  Преглед

Как да се обличате, за да изглеждате по-слаби

14.07.2008


Как да се обличате, за да изглеждате по-слаби

Наистина не е чак толкова трудно човек да изглежда по-слаб. Забележете, че не казах да бъде наистина "по-слаб", но може би няма значение какъв е размерът ви, а по-скоро става въпрос за това да създадете впечатление, че сте отслабнали с 3, 5 или дори 10 килограма.

Изборът на този начин на обличане, който ви кара да изглеждате по-слаби, означава също така по-малко време във фитнес залата, получаване на повече внимание в службата ви и допълнителен интерес от страна на потенциални партньори ... звучи изкушаващо, нали?

Носете костюми

Носете добре ушити костюми, които да очертават силуета ви. Няма значение какво се изкушавате да си купите - свободните дрехи няма да ви накарат да изглеждате по-слаби. Вместо това се насочете към качествени платове, които да помогнат за общото впечатление от костюма и носете жакети и панталони по тялото, които намаляват оптически проблемните ви зони като например краката или корема ви.

Имате голям корем?

Опитайте се да направите така, че краката ви да изглеждат по-дълги, за да не подчертавате набитостта си. Една от възможностите е да навиете панталоните си, но много по-полезно за постигане на крайната ви цел ще бъде просто да изберете чифт добре ушити панталони.

Удължете оптически краката си

Носете панталони, които са изчистени отпред, а не такива, на които са добавени джобове, предни дипли или други неща, които ги правят по-тесни. Ако добавите допълнителен обем на предната част на панталоните, това по никакъв начин няма да направи така, че коремът ви да изглежда по-малък.

Насочете се към едноцветни дрехи

По-честото използване на еднакви и подобни цветове ще ви накара да изглеждате по-слаби. Единственото, което трябва да направите, е да подберете например кафяв пуловер, кафяви чорапи и кафяви обувки, което визуално ще удължи силуета ви.

Експериментирайте с черното

Черното не е любимият цвят на всекиго, но ще бъдете удивени колко много може да помогне за издължаването на фигурата ви. Ако ви се струва прекалено строго и не ви се иска да изглеждате така, сякаш отивате на погребение, използвайте тъмни цветове като тъмносиньо или тъмносиво.

Няколко важни неща, които трябва да избягвате

Напълнели сте? Ако дрехите ви не са ви по мярка, откажете се от тях. Ако някоя дреха вече не ви става, дайте я на химическо чистене и я сложете при непотребните вещи. По този начин ще избегнете изкушението да я облечете, когато някоя сутрин закъснявате с 15 минути и я намерите в гардероба си.

Не носете цветове, които привличат вниманието към области, които бихте искали да прикриете. Ако имате голям корем и бихте предпочели да не се набива на очи, избягвайте ярките блузи като наситено розово, пурпурно и жълто. Вместо това се насочете към по-меки цветове, които подхождат на костюма ви, а не се разграничават рязко от него. Опитайте се да не носите драматично различни цветове на талията си като например светла риза с тъмни панталони.

Не носете раница с каишки, които минават покрай гърдите ви. По този начин подчертавате всякакви излишни килограми в тази област, в това число гърдите ви, които са заприличали на женски. От друга страна се нуждаете от подходяща чанта, за да не претъпквате джобовете си - кой иска да добави оптически 3 килограма около ханша си?

Помислете си за ризи по поръчка, ако теглото ви е сравнително постоянно. В противен случай си струва да отделите време, за да потърсите качествени ризи, на които да нанесете малки поправки.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg