Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Обувки, обувки... Мания за обувки

02.03.2010


Обувки, обувки... Мания за обувки

Пролетта чука на вратата и се започва една нова треска за обувки. Бляскави, модерни и грабващи дъха на всяка жена. Когато се разхождаме из града непрестанно се "зазяпваме" по витрините и си правим сметки колко чифта ще ни трябват за този сезон. Чудейки се кои ще са най-модерни, за да бъдем и ние неустоими и забележими.

Затова порезгледах най-новите модни колекции и забелязах следните неща: Високи токове, колкото се може по-смели и дръзки, толкова ще сте по - забележими. Едно нещо ми направи огромно впечатление, че на мода се завраща сабото във всичките му вариации, класическо, на много висока платформа и не чак толкова... Интересно предложения са тъй наречените обувки тип Оксфорд, те са на равна подметчица , но не са гуменки, също балетните пантофки отново са сред най-търсените обувки. Да не забравим и отворенти летни боти, който придават допълнителен сексапил на жената...

Относно цветове само мога да кажа, че който ви е любимия цвят, значи той е на мода. Жълто, турско синьо или имитация на змииска шарка, важното е да ви отива на тоалета и на настрението.

Мисля, че ви дадох полезна информация и се сега е време за пазар... 

Доротея Янева
Редактор "Новини"
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg