Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Нешка Робева подготвя Катя Дунева за Мисис Свят 2008

15.07.2008


Нешка Робева подготвя Катя Дунева за Мисис Свят 2008

Повече от седмица Екатерина Дунева, българската финалистка в престижния световен конкурс Мисис Свят 2008, бе забелязана да посещава редовно столичния спортен комплекс Герена в компанията на знаменитата ни хореографка Нешка Робева.

Русокосата красавица тренира под вещото ръководство на Нешка всекидневно по 6 часа и се подготвя усилено за предстоящия конкурс Мисис Свят 2008 , който ще се проведе от 21 до 27 юли в Лас Вегас.

Катя Дунева, която е състезател по конен спорт и автомобилизъм и съпруга на многократния рали-шампион Румен Дунев, ще се представи с танц по народната песен от Македонския край "Гугутка гука в усои", в Деня на таланта. Той е част от конкурса, в който претендентките ще трябва да покажат своите певчевски, танцови и др. таланти и умения.

"Първоначално се бяхме спряли на друга музика, но Нешка Робева прецени, че тази песен е по-нежна и подхожда повече на моята личност. Тя е изключително силна и въздействаща и аз съм много доволна, че ще представя България точно с тази песен", сподели г-жа Дунева.

Катя ще излезе в традиционна българска носия и ще покаже македонско хоро (ширто) с кърпа, а изненадата за зрителите ще е моментът, в който Катето ще свали фустата и ще покаже перфектното си тяло в трико. Част от изпълнението и реквизита към него са и традиционните за художествената гимнастика ленти. Г-жа Дунева е впечатлена от работата си с Нешка Робева.

"Удивена съм от начина по който посрещат Нешка Робева всички нейни възпитаници и хората, с които работи. Надявам се някой ден, благодарение на моите обществени заслуги, и аз да будя уважение и респект по същия начин у хората".

Катя Дунева ще подкрепи зад граница и кампанията "Утре за всеки", която набира средства за изграждане на център за профилактика, рехабилитация и подобряване качеството на живот на жени, засегнати от рак на гърдата. 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg