Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Световен топмодел на корицата на списание Maxim

15.07.2008


Световен топмодел на корицата на списание Maxim

Горещата фотосесия на Мадлена Калинова е заснета от прочутия нюйоркски фотограф Ян Дандоа. 24-годишната русенка започва кариерата си в българската модна агенция Визаж, но бързо успява да пробие в Италия и САЩ.

В момента Мадлена, която е на 11 място в тазгодишната класация на Maxim за най-сексапилните българки, живее и работи в Ню Йорк. Там тя се запознава с талантливия френски фотограф Ян Дандоа, който въпреки че е едва 32-годишен, вече е голямо име в модните среди зад океана. Резултатът от срещата им е една спираща дъха фотосесия, която може да бъде видяна единствено на страниците на Maxim. 

Сред другите акценти в броя са изключително забавното интервю с професор Юлиан Вучков, потресаващата история на най-опасната жена в историята на мафията, както и материали за най-луксозните басейни на света и прочулия се с пиянските си изцепки футболен отбор на Манчестър Юнайтед от 80-те години.  

Това обаче съвсем не е всичко - за втора поредна година летните броеве на Maxim се продават в комплект с безплатна и много забавна лятна книжка - Мишмаш.

Цели 6 страници са отделени и на сексапилните момичета, които екипът на списанието е срещнал по време на обиколката си на софийските басейни.

Най-хубавите момичета и най-интересните истории и това лято са в Maxim.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg