Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Приключи кастингът за конкурса Elite Model Look

16.07.2008


Приключи кастингът за конкурса Elite Model Look

Националният кастинг за конкурса Elite Model Look се проведе на 14-ти юли в столичното заведение "150". 21 красиви момичета на възраст от 14 до 20 години, избрани за националния кастинг от цялата страна, заснеха първите си видео визитки по утвърдените стандарти на агенция Elite -Париж.

Момичетата се представиха във фешън топ с логото на конкурса и с бански на Lizabel. Заснетите фото- и видеосесии ще бъдат представени на парижката агенция Elite от международния букер на "Визаж" Тихомир Белегански. На свой ред парижката агенция ще избере следващия български модел, който ще представи страната ни на световните финали на конкурса.

Историята на конкурса Elite Model Look води началото си още от 1983 година, когато е организиран за пръв път от основателя на световноизвестната модна агенция "Elite" Джон Казабланкас. С времето конкурсът се утвърждава като един от най-престижните форуми за изява на професионални модели, както и за намиране и лансиране на нови лица за модния подиум.

Със своята 25-годишна история Elite Model Look продължава да е голямото медийно събитие в областта на модата, в което участват над 80 модела от цял свят. Elite Model Lookе конкурсът, който излъчва топмодели. Той е старт на кариерата на величия в модния бизнес като Синди Крауфорд, Стефани Сиймор, Карен Мюглер, Татяна Патиц, Меган Дъглас, Даяна Ковалчу, Наталия Семанова и много други.

За представител на България на предното издание - Elite Model Look 2007, Prague бе избран изгряващият модел Християна Вучева.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg