Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Симона - Glamour Girl Of the Month

20.02.2011


Симона - Glamour Girl Of the Month

Aмбициозна, мислеща и ексцентрична - трите думи, които най-добре описват Симона Христакова, български модел за старта на новата рубрика на Glamour & Modeling - Glamour Model of the Month.

Симона е добре позната на широката аудитория като модел. водеща и разбира се като финалист в Miss Playmate of the Year за 2009г. Една интересна личност, която има какво да разкаже за себе си и да сподели интересни моменти от своя личен и професионален живот.

Симона е манекен и модел от 15 годишна, въпреки това тази нейна страс е повече хоби, отколкото професия. Залага на мнението, че красотата е до време, но умственото развитие за цял живот. Мнение подчертано от факта, че в момента учи право и психология паралелно, а за в бъдеще смята да заложи на истинска професия в някоя от тези области. Извън модата и учението, Симона е твърдо отдадена на кикбокса и фитнеса. Това си е опасно :) Разбира се не отсъства и момента на пълен релакс в ежедневието, отдавайки се на театър, психологически книги и любимото си куче.

Прочети още...

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg