Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Диляна Танева @ Индия, ексклузивно интервю

17.08.2012


Диляна Танева @ Индия, ексклузивно интервю

Как започна модната Ви кариера?

Започнах преди 5-6 години, като в началото изобщо нямах идея да се занимавам сериозно с това. Захванах се с мода, защото за мен тя е преди всичко хоби и удоволствие, а и все пак можеш да припечелваш нещо странично докато учиш и нямаш време за сериозна работа.

Спомняте ли си първият Ви кастинг, разкажете ни малко повече за него?

Първият ми кастинг беше в България, където и работех основно в началото. Много добре го помня, защото беше за реклама на болкоуспокояващо за стомах и трябваше да разиграваме сцена, в която ни боли корема. Бях доста ентусиазирана, но не ме избраха.

В кой държави сте работили до момента? Къде Ви харесва най-много и защо?

Когато започнах, работех само в България, тъй като учех и не исках да пътувам изобщо.. а и никога не съм взимала модата насериозно, както вече казах – за мен тя е по-скоро хоби.. винаги съм смятала, че образованието стои на 1-во място.. и дори не се замислях да го оставя на заден план заради "моделстване". Сега обаче, след като вече имам повече опит с пътуванията, мнението ми леко се промени

Работех в Китай.. Индия.. в момента съм в Тайланд. Най-много ми харесва Индия.

Разкажете ни малко повече за Индия. Какво е най-специалното нещо, което си спомняте от там?

Индия е специална за мен страна, тъй като откакто се помня винаги съм искала да отида там.. Бях гледала толкова много филми.. изчетох сума ти неща за там и наистина желанието ми да я посетя беше огромно.. Обикновено когато си с толкова големи очаквания за нещо и нямаш търпение да го видиш, е трудно да останеш разочарован от него.. Така че мога да кажа със сигурност само едно – Индия е една невероятна страна.. Културата им е нещото, което ме впечатли най-много и заради което искам да се върна след време там..

Според Вас кое е най-позитивното нещо в света на модата?

Със сигурност най-големият плюс за мен е това, че имаш възможност да пътуваш и да посещаваш места, които повечето хора не могат да видят през целия си живот.. Непрекъснато създаваш нови приятелства с млади, интересни, креативни хора от целия сват и по-този начин лесно откриваш какво те вълнува истински.. с какво искаш да се занимаваш.. обогатяваш се културно, научаваш толкова много неща.. Това е незаменимо.

Имате голям опит в много ревюта, нервна ли си преди началото на шоуто? Как се чуствате когато ходите на модния подиум?

Винаги преди шоу съм нервна, но когато изляза на подиума обикновено цялото притеснение отминава бързо.. Нормално е.. мисля, че всеки се притеснява.. все пак излизаш пред доста хора и трябва да изглеждаш на ниво.. това малко или много те паникьосва.. :D Но като цяло обичам да участвам в ревюта, харесва ми.

Разкажете ни повече за последната Ви работа? Впечетли ли Ви и с какво?

Последният ангажимент, който имах и ми хареса доста, беше преди няколко дни в Банкок. Снимах телевизионна реклама за олио за коса. Кампанията е за Дубай и Саудитска Арабия. Беше доста интересно, снимахме цял ден – от 5 сутринта до 7 вечерта и трябваше да играем различни роли.. дори в две от сцените се наложи да кажа няколко изречения на арабски.

Има ли модели, които ви вдъхновяват?

Възхищавам се на доста модели, но има няколко, които наистина много харесвам. Това са Естер Канядас, Ерин Уасон.. харесвам доста един индийски топ модел – Лакшми Менон..

Какъв съвет би дала на момичетата, които сега навлизат в модната индустрия?

Ще им кажа да учат езици, особено английски трябва да знаят перфектно.. да бъдат винаги позитивни, да работят с удоволствие,.. и най-важното – да оценяват възможностите, които им се предостават, да работят упорито и да са търпеливи.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg