Topmodel.bg  »  Статии  »  Модни Агенции  »  Преглед

Училище и мода! Могат ли да бъдат комбинирани, без да пречат на обучението?

10.10.2012


Училище и мода! Могат ли да бъдат комбинирани, без да пречат на обучението?

Не е тайна, че момичетата започват да се занимават с моделство в ранна възраст. Ако са готови, те могат да започнат своята кариера  и на 13 години. 
Много често задаван въпрос от моделите и техните родители е трябва ли да се пропилее това време заради моделството, когато са ангажирани с училище?

 Точен отговор на този въпрос няма. Времето ангажирано с учебните занятия е най-подходящо да се започне кариера, защото конкуренция тогава е много по-малка, отколкото през лятото, когато повечето модели пътуват и работят. Повечето от родителите са критични към моделството. Смятат,че е загуба на време и непреспективно като професия. Тяхното отношение е още по-негативно, когато това време съвпада с училище. Нашата агенция ще направи всичко възможно да намери най-подходящото решение за всяко семейство, за да се комбинира училище с моделство. Много от най-важните модни събития се провеждат по време на учебния процес. Понякога това пречи на възможността да се участва в тях и могат да се затворят много врати за бъдеща кариера.

Ако получите предложение за работа през учебната година, трябва да си отговорите на няколко въпроса. Първо си отговорете на въпроса –„Добър ли съм в училище?”Ако се справяте бързо с учебния материал, то може би ще имате възможност да отделите един месец за моделството през учебната година. Важно нещо е и училището в което учите дали учителите, ще насърчават кариерата и дали ще са толерантни към вас.


Друг важен  въпрос е, в кой клас сте? Ако сте последна година вашите планове сигурно, ще бъдат свързани с продължаване на образованието Ви. Но ако не сте последна това е подходящ момент да започнете своята кариера на модел.

Понякога хората си мислят, че вие може да загубите училище заради моделството, а то един ден ще приключи. Това може да стане само, ако сте ангажирани с моделството една цяла година и не ходите на училище изобщо. Но в никакъв случай, това няма да попречи на Вашето дипломиране, ако един или два месеца работите през учебната година. То не е професия за цял живот, освен ако не станете следващата Кейт Мос или Наоми Кембъл, но можете да бъдете страхотен модел, ако намерите начин да го съчетаете с училище. Не всеки модел става известна световна звезда, но винаги е по-добре да се опита, отколкото да съжалявате след време за пропуснатата възможност.
Всеки трябва да мисли за бъдещето си, да завърши училище, да получи добро образование, да постигне своите цели в живота. Но ако вие искате да станете модел, трябва да помислите за това от по- ранна възраст, докато сте в училище.

Created from Sono Models Team

All rights on the artical-Reserved 2012

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg