Topmodel.bg  »  Събития  »  Преглед

Започна кастингът за Mister Manhunt 2012

Днес


Започна кастингът за Mister Manhunt 2012

Предварителният подбор на кандидатите ще се проведе на 10 Октомври 2012г. От 15:00ч. В Син Сити. На него могат да се яват мъже над 18 години. Може да изпратите и  свои снимки заедно с вашите  данни на е-mail:casting.intermodels@yahoo.com. Удобрените участници ще получат право да участват в националният финал ,който ще бъде на 17.10 .2012г и предложение за работа като мъже модели в модна агенция Интермоделс.

На 17 Октомври 2012 Създателите на Мис България – „Интерсаунд“ и Клубът на елита „Син Сити“ ще представят 15-тото юбилейно издание на конкурса "Менхънт - България" (букв. превод - "Лов на мъже"). Конкурсът е част от световната верига "Mаnhunt International" , който ще се състои в началото на Ноември в Бангкок, Тайланд .
Тази година домакин на събитието е Денс клуб „Sin City"-Тhe Big Apple.
Председател на компетентното жури ще бъде Ирина Папазова – Президент на модна агенция „Интерсаунд“ и собственик на марката . Красивите мъжки тела ще бъдат оценявани и от две носителки на титлата Мис България - Наталия Гуркова и Елена Ангелова .
Победителят ще спечели правото да представи България на световното издание на конкурса!
MАNHUNT ( на лов за мъже )
Конкурсът „Mаnhunt“ стартира през 1987 г., когато Алекс Лиу – директор на Metromedia Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс в Сингапур, където до момента е имало множество конкурси за жените и нито един за мъжете. Така че Лиу внимателно планира и проектира първия си „Mаnhunt“ конкурс в Сингапур и жъне невероятен успех за една нощ.
Конкурсът „Mаnhunt“ даде нови възможности за реклама на мъжки продукти и услуги. Той е много популярен и номер едно днес в Сингапур.
„Mаnhunt International“ се организира за първи път през 1993 година в Gold Coast Австралия съвместно с австралийската компания ProCon International Leisure Pty Ltd, ръководена от г-н Роско Дикинсън.
Едно от най-успешните издания е през ноември 1995 г.в Sentosa Island, Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Конкурсът се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят. Вестници и списания единодушно се съгласиха, че времето за мъжки конкурси е дошло. Техните заглавия крещят: „The Mаnhunt is on!“
Днес в „Mаnhunt International“ взимат участие 50 страни. Предварително подбраните от всяка държава финалисти се борят за паричната награда от $ 50,000 , както и много предметни награди.
„Mаnhunt – България“ се организира за пръв път през 1998 г.от Модна агенция „Интерсаунд“. Победителят Мариян Кюрпанов прави невероятен дебют за страната ни на световния финал като се нарежда на престижното 6 място. Този успех продължават Али Алиев, който влиза във финалната десетка и Богомил Брезин, който печели наградата за най-добро тяло в света за 2011 година.
От Manhunt-България тръгват и много други популярни имена като Сава Цеков,Ники Илиев, Валентин Велчев,Мустафа Лешов и др.
До днешна дата той е най-престижния и популярен конкурс за мъже-модели , както на българската така и на световната сцена .

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg