Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Представиха новата колекция на Sergio Tacchini

21.07.2008


Представиха новата колекция на Sergio Tacchini

Най-голяма компания за търговия със спортни стоки на българския пазар "Спорт Депо" проведе модно ревю във връзка с представянето на колекцията на Sergio Tacchini за пролет-лято 2009.

Известната в цял свят италианска компания оторизира "Спорт Депо" като изключителен представител на марката за България от 2009 год.

Модното ревю се проведе в Бизнес Парк София в присъствието на медии и представители на спорта в България. Красимир Цонов, собственик на фирмата, сподели, че има за цел световната марка да стане достъпна за повече хора, като в магазините ще бъдат пуснати колекции от ниския, средния и високия ценови клас.

Sergio Tacchini е обличала през годините едни от най-популярните спортисти на планетата като Пийт Сампрас, Мартина Хингис, Джон Макенроу и др. Колекцията Пролет/Лято 2009 освен традиционните тенис облекла, ще акцентира и на представя и Sport (тенис, лайфстайл и яхтинг облекла) и Leisure.Марката носи в себе си спортен дух, символ на италианско качество, стил и вкус. Колекциите са с изчистен и елегантен стил.

Таргета на марката са мъже и жени между 30-60 години, с подчертан интерес към спорта и ефективно прекарване на свободното време, с подчертан вкус към изчистения стил. fashion.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg