Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА ВАРНА 2013/шесто издание/

10.06.2013


ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА ВАРНА 2013/шесто издание/
  • Дата: 21 и 22.06.2013г.
  • Място - Гранд Хотел Варна

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/ да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

Шестото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2013 ще се проведе на 21 и 22 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс „Св. Свети Константин и Елена“. Събитието ще се проведе в две поредни вечери, на които ще присъстват над 800 гости от България и чужбина.

На Фестивала ще бъдат представени най-новите колекции на марките: „TRIUMPH“, „AMNESIA“, „MARTINI & MILANOV“, „REFLECTIONS“, „VAYANA collection“, TEMPO CASUAL, SEVEN SECONDS, SENTIMENT, EPAU-NOVA, италианските марки LIST, PHARD и ZU ELEMENTS, детска мода от CARNIVAL KIDS, модата за мъже ще бъде представена от „SAGE PLAZA“, „U.S.POLO“, „PIER LUCCI“, „RICHMART“ и „DANIEL Fashion“, бутикови обувки с марка „SARA PEN“ и „PRETTY FIT“, колекции дизайнерски бижута на „ASTO GOLD“ и „DANNYRA“, булчински рокли на NG Bridal и Модна къща "ТОНЕНА", както и дизайнерските колекции на: Модна къща „VETEIDA“, Модна къща „PARVA NOVA“ и BANDEROL.

Във „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2013, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева и Ирена Григорова.

Лице на Фестивала ще бъде Ива Атанасова - носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011, а за водещ е поканен актьора Симеон Лютаков.

Стайлинга на моделите ще бъде поверен на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и екипа на гримьорката Кристина Славова

„Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2013 ще се осъществи благодарение на партньорство на Гранд Хотел Варна, „MALL VARNA“, Винарска изба Варна, както и рекламна агенция MAX VISION.

Медийни партньори на събитието са: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.lifestyle.bg , www.varna24.bg , www.yep.bg, www.ydara.com, ХАЙЛАЙФ и в-к „Черно море“.

Продуцент - Мира Матеева /VIP Fashion Group/.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg