Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Новият албум на Карла Бруни разбива френските класации

24.07.2008


Новият албум на Карла Бруни разбива френските класации

Първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози оглави френската класация за албуми с новия си диск през първата седмица след пускането му в продажба, съобщи Ройтерс. Дискът предизвика огромен интерес, защото е първият на родения в Италия бивш модел Бруни, станала певица, откакто тя завърза любовна връзка с френския президент Саркози, за когото се омъжи през февруари - по-малко от три месеца след като двамата се срещнаха.

Новият й албум, озаглавен "Comme si de rien n'etait", бе пуснат в продажба на 11 юли. Не се уточнява колко са продадените от него копия, но става ясно, че дискът е изместил от първото място в чарта албума "Viva La Vida" на групата "Колдплей".  

Карла Бруни заяви, че е написала част от текстовете на песните, преди да срещне Саркози, а друга част - след началото на любовната им връзка.

"Ти си моят наркотик - по-смъртоносен от хероина от Афганистан и по-опасен от колумбийския кокаин", пее тя в една от песните, предизвикала малък дипломатически инцидент между Франция и Колумбия. БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg