Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Истински хипнотизираща фотосесия

23.07.2008


Истински хипнотизираща фотосесия

Красивите музикантки от Hypnotic заснеха фотосесия в студио Wings. С новаторски подход невероятно атрактивната визия на момичетата ярко блести на уникалните кадри.

След като записаха първото си парче "Libertango", Гергана, Мария, Боряна и Марина работят върху създаването на първия си клип. "Предисторията" му е перфектната фотосесия, в която всяка от красавиците е позирала в черна дантелена рокля "в компанията" на любимия си инструмент. Цигуларките Гергана Алексиева и Мария Новева, "виолата" Боряна Бекирска и виолончелистката Марина Хинова разкриват себе си на снимките с неподражаем финес и стил.

За първи път заедно с Гергана, Марина и Мария позира новото попълнение на квартета - екс моделката Боряна Бекирска, която изглежда невероятно на снимките. Красивата Боряна е от 3 месеца с квартета, който е най-атрактивната част от бенда в "Шоуто на Азис".

Междувременно момичетата от Hypnotic работят върху първия си албум. Аранжиментите на парчетата в него ще са дело на Маурицио Абени - прочут италиански композитор, работил със самия Андреа Бочели.

"Искаме да обмислим много сериозно всеки детайл от албума си и да дадем всичко от себе си по работата върху него, защото държим да е изпипан перфектно" - признават от квартета, прочут с модерните интерпретации на класически парчета.

Най-големият стремеж на талантливите момичета от Hypnotic е да покажат музиката, която обожават, в друга светлина. Съвсем реално си представят, че тяхно парче би могло да звучи в нощен клуб или дискотека. 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg