Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Да бъдем в крак с модата

10.08.2008


Да бъдем в крак с модата

Няма нищо по-бляскаво от модата. Без значение дали ще са дънки, прилепнали по тялото, или последен модел слънчеви очила, вашата работа е да сте винаги в карк с модата. Бъдете първите, които знаят какъв е най-новият писък на модата.

Отидете на пазар. Спестявайте всяка стотинка, за да може да си позволите най-фешън дрехите през този сезон. Ако не можете да намерите това, което търсите в обикновените магазини, насочете се към бутиците. Наемете си свой собствен стилист или шопинг асиситент.

Оставете на тях да следят модните тенденции и да пазаруват вместо вас. Уговорете се и с продавачката във вашия любим бутик. Нека тя да ви намери дрехи, а вие просто да ги изпробвате и да ги купите.Посещавайте модните шоута в Милано, Париж и Ню Йорк. Следете внимателно моделите на подиума.

Това е и отлична възможност да сравните стила си с други като вас. Абонирайте се за "Vogue". Това е библията в света на модата, която поддържа всичко, свързано със стила ви - дрехите, косата, гримът, обувките и чантите.

Статиите включват всичко относно модните дизайнери, фешън индустрията, изказвания на известни моделиери, манекенки и хора от висшето общество. Изхвърлете, дарете или се отървете по някакъв начин от дрехите, които не са чисто нови и последен писък на модата.

Бъдете наблюдателни и обърнете внимание на дрехите, с които са облечени голяма част от хората. Ако забележите един и същи модел твърде много пъти, значи е станал достъпен за масата и вече не е модерен.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg