Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Кои обувки са на мода през този сезон

11.08.2008


Кои обувки са на мода през този сезон

Необходимостта от сезонна смяна на обувките е очевидна. В магазините се предлагат твърде много интересни модели и ние трябва си изберем тези, които са ни "на сърце" и по джоба. Но какви са модните тенденции? През този сезон в обувките има няколко нови елемента.

Обърнете внимание на отворената предна част на обувката, през която се показват само 1-2 пръста. Това не само изглежда еротично, но и позволява тези обувки да се носят дори в делова обстановка.Те могат да се носят както с богати къси поли, така и с тесни поли, както със 7/8 панталони, така и с широки и дълги панталони. Втората очевидна тенденция са скъпите обувки от скъпи материи или тяхната качествена имитация, постигната чрез специално обработка на традиционната кожа.

Хитове са кожата от крокодил, змия и гущер. През този сезон на мода се връща и шарката в леопардов стил. Кожата на влечуги традиционно подчертава елегантността и консерватизма на жените. Деловите жени могат да подчертаят стила си и с чанта от крокодилска кожа.

За някои хора лачените обувки са ретро мода, но през този сезон те отново са хит: различни модели, с различна височина на тока, с различен оттенък на кожата - екстремно червен, жълт, син. Тези обувки изискват особено внимание при избора на дрехи.

Те трябва да останат елегантни без примеси на вулгарност. За тях са подходящи материи като туид, естествен памук, коприна, трикотажно жарсе. На особена почит са и обувките на висок ток. Дизайнерите са се изхитрили и са поставили тока на различни видове обувки.

Вечерните обувки на висок ток няма да учудят никого. Но кецове или гръцки сандали на 10-12 сантиметров ток - това вече е новост! Токът е устойчив, той има достатъчно широка опора и затова обувките имат по-скоро младежки и спортен вид, те са близко и до стила сафари, ако се спазва пясъчната гама и са налице декоративни шевове и кантове.

Висок трябва да бъде токът и на обувките -"танк" или платформа.Хубавото е, че днес обувките не са ограничени в цветовата палитра.В съчетание с лачената повърхност обувките с алено червен, лимонено-жълт или цикламен цвят и с цвят на аквамарин напомнят изящни източни фигурки и възбуждат във всяка жена страстта към притежанието.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg