Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Криста засне уникална фотосесия

02.07.2008


Криста засне уникална фотосесия

Първият талант на продуцентския лейбъл "Стерео Стая" засне уникална фотосесия.

Младата певица Криста влезе в ролята на красива изкусителка и в началото на месец юни направи своята първа професионална фотосесия.

Специално за снимките на младата звезда бяха избрани седем различни визии, които превърнаха талантливата Криста в неустоима чаровница.

Визиите включват актуалните за лятото цветове - златно, сребрърно, лилаво и винаги стилното черно. За стайлинга и изпълнението на фотосесията се погрижиха Демобаза, а облеклото и аксесоарите бяха специално предоставени от бутиците Pamela Megan и Paola Apsi.

Цялостният стайлинг и модерните визии подчертават сексапилното излъчване на Криста. Като добавим към това таланта и музикалните заложби на певицата, тя се превръща в една изгряваща звезда на родната музикална сцена.

В момента младата изпълнителка работи по дебютния си сингъл, който предстои да излезе скоро.

Междувременно, освен подготовката на песните от първия си албум и фотосесията, Криста участва и в други значими музикални проекти.

През юни тя направи своето ексклузивно изпълнение по време на единственото по рода си музикално събитие за Юго-източна Европа (South-East European Music Event).

Криста прие поканата на организаторите и участва в SEEME със специално създаден за повода проект, който бе представен по време на церемонията на награждаване на SEEME Awards (7 юни 2008).

Криста бе единственият български млад артист, който бе представен пред редица изтъкнати имена от родния и световен музикален бизнес.

С това новият талант доказва, че е не само една бъдеща звезда на българската сцена, но и един млад артист, който се вълнува от съвременните тенденции в хаус музиката.

Церемонията ще бъде излъчена по MAD TV тази събота 05.07.2008.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg