Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Ройшийн Мърфи на шопинг тур преди концерта си у нас

26.09.2008


Ройшийн Мърфи на шопинг тур преди концерта си у нас

Атрактивната екс-вокалистка на "Молоко" Ройшийн Мърфи посети Седмиците на модата в Ню Йорк и Лондон, за да зарадва българската публика с обновен и, разбира се, отново ексцентричен сценичен гардероб. Ирландската изпълнителка пристига в България по случай 400-ната годишнина на ирландското уиски Bushmills.

Концертът ще се състои на 6 ноември в зала "Универсиада". Любовта на Мърфи към дръзката, предизвикателна мода прави месец септември любимия й месец - за кратко тя се откъсва от музиката, за да се отдаде изцяло на другата си страст, а именно модата.

Най-предпочитана от Ройшийн Мърфи колекция на събитието в Ню Йорк се оказа тази на J.W. Anderson. "Обличала съм всички дрехи, дори тези, направени за мъже". Вдъхновена от модните корифеи, за рождения ден на Bushmills в България Ройшийн Мърфи ще ни покаже акценти от колекциите Пролет 2009, но по нейния си автентичен начин.

Обещава да зарадва българските си фенове с убийствени комбинации, така че да не изневери на ексцентричните и главозамайващи тоалети, с които сме я виждали по концертите й или видео клиповете - от кожен костюм за парашутни скокове до футуристичен скафандър.

От Ню Йорк Ройшийн Мърфи отпътува за Лондон, за да продължи модната си фиеста. "Намирам хаоса на Седмицата на модата в Лондон за вълнуващ", казва тя. "Никоя звезда не може да мине без МТV-облеклото, особено, ако е част от музикалния свят, нали?!".

А след като обогати колекцията си от впечатляващи шапки и други накити за коса, костюми и авангардни рокли, Ройшийн отново ще се посвети на музика и ще дойде в България. Билетите за грандиозното шоу вече са пуснати в продажба в мрежата на Eventim, като те могат да бъдат закупени и от билетния център на НДК, веригите от магазини Германос и Пикадили в цялата страна.

Първите 400 билета за терен (правостоящи) ще са на цена от 35 лв., а първите 400 седящи места ще са по 45 лв. 100 щастливци ще могат да посетят концерта на Ройшийн Мърфи в България безплатно. Условието е да закупят бутилка Bushmills с промоционален стикер от търговската мрежа и да изпратят верен отговор на въпроса "На колко години става Bushmills?" до 26 октомври.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg