Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мисис Свят 2008 се включва в Лейди България

08.12.2008


Мисис Свят 2008 се включва в Лейди България

"Мисис Свят 2008" Наталия Шмаренкова ще се включи директно на конкурса "Лейди България", за да предаде комплиментите си на организаторката Теодора Колчева.Наталия Шмаренкова беше поканена като специален гост и жури на конкурса "Лейди България".

Украинката, спечелила големия световен конкурс, дори беше склонна да отложи ангажиментите си в Москва, за да удостои с присъствието си страната ни. Леко неразположение на красавицата, която е бременна в 5-тия месец, обаче изостри вниманието на лекарите и те категорично й забраниха да лети.

Затова Наталия ще се включи в бляскавото събитие по телефона, за да изкаже своята подкрепа и съпричастност към първия конкурс, изцяло съобразен с правилата на световните централи, който се провежда у нас. "Мисис Свят 2008" покани официално организаторката на "Лейди България" на конкурса "Мис Русия 2008", който ще се проведе на 21 декември в Москва.

Наталия Шмаренкова спечели конкурса "Мисис Свят 2008", който се състоя в красивия Калининград. Наталия е известна певица и обожава да пее от съвсем ранна възраст.През 2000 г. парчето й "I Love You" е избрано за песен на годината в Украйна.

Камалия е известна с това, че влага във всяко свое изпълнение част от сърцето си и е влюбена в публиката. След победата в конкурса "Мисис Украйна", Наталия започва да се занимава с благотворителност и печели награда в националния конкурс "Човек на годината".Конкурсът "Лейди България" ще се проведе на 6 декември от 19:30 ч. в "Син Сити".

Сред официалните гости на конкурса са световно известният френски фотограф Франк Дюез, прочул се със снимки на Адриана Карембьо и Моника Белучи, синът на Енио Мориконе Андреа, който идва по покана на атрактивните цигуларки от квартет Hypnotic, водещата на "Времето" по НТВ Божана Филипова, Соня Васи, известната като моделка и ТВ водеща Зара и др.

Конкурсът ще се състои в 3 тура, в които участничките ще дефилират със спортно-елегантни и официални облекла от колекция пролет-лято 2009 на гръцката фирма Lynne, с бански на Делфина и с ефектни бижута от злато и диаманти на българската фирма "Фортуна". За косите на участничките ще се погрижи известния моден салон "Натали".

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg