Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Откриха "Острова на съкровищата" в София

08.12.2008


Откриха "Острова на съкровищата" в София

Италианската компания Morellato Group - глобален лидер в модната бижутерия и дизайнерските часовници, подари на София изключителен бутик - Morellato, чрез който ще предостави на клиентите си есенция на най-доброто от италианския стил. След успеха на бутиците Morellato в над 50 страни - последния от които бе открит през октомври в Ню Йорк на Пето Авеню, Morellato отвари официално врати и в София.

Събитието бе уважено от много отбрани журналисти и специални гости, сред които сървайвърите - Али Алиев и неговата дама, Иван Димитров, Ваня Бонева и Спас Стоянов. Октриването на бутика не мина и без присъствието на Евгени Минчев.

Ефектно декорираните като подарък врати на Morellato Boutique, бяха "разопаковани" лично от Кристиано Де Матеис - мениджър на Morellato Group.

Ценителите на качеството и достъпния лукс, ще могат да направят коледните празници незабравими с часовниците, бижутата и аксесоарите на марките: Morellato, Sector, Just Cavalli, Roberto Cavalli, Miss Sixty, Molecole и PZero Tempo, предлагани в бутика.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg