Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Artishock открива нов бутик

08.12.2008


Artishock открива нов бутик

Младата марка Артишок, която цени уникалността на ръчно направените неща и се старае да го покаже, открива нов бутик.Бутикът е изцяло посветен на оригиналните аксесоари - колиета, гривни, чанти, интериорни акценти. Всички те са изработени от Артишок и техните притежатели могат да са сигурни, че няма да ги видят след седмица на врата на някой друг, защото са уникати.

В бутика ще бъдат представяни и дрехи на млади дизайнери, които желаят да се утвърдят. Първите, споделили тази идея, са дизайнерът Георги Флоров с модели на дрехи, и артистът Антон Терзиев, автор на специална серия от щамповани тишърти.

Освен аксесоари с марката Артишок в бутика могат да бъдат открити бижута и лампи от Невена Ваклинова. Колекциите от картички в бутика също са уникати. Цялата серия на Бистра Иванова е изработена от рециклирана хартия.

Артишок не предлага конфекция, на която ще се радвате няколко дни, а после ще захвърлите. Всичко е подбрано и изработено внимателно, за да намери своя единствен и неповторим притежател. В бутика няма да срещнете лъскави витрини и скъпа и луксозна обстановка.

Поддържайки идеята за бутиковото, Артишок обзаведе своето местенце на ул. "Мальовица" 2 с реставрирани стари мебели или такива, създадени от естествени материали, които придават чаровната атмосфера на бутика и съхраняват духа на кокетната софийска улица.

Във време, когато финансовата криза кара хората да се замислят дали се нуждаят от толкова много вещи, е добре да обърнем внимание какво точно си купуваме. Желанието за свръхконсумация, бързата мода, конфекцията и постоянните шопинг турове са причина да взимаме неща, които после не харесваме и дори не носим.

Дрехите и аксесоарите могат да са по-малко на брой, но трябва да са уникални, изработени от качествени материали и избрани с отношение.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg