Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Кожени жакети и пухкави якета хит в мъжкия гардероб

22.01.2009


Кожени жакети и пухкави якета хит в мъжкия гардероб

Освен класическото палто, шлиферите с качулка, кожените жакети и пухкавите якета ще бъдат основни облекла в мъжкия гардероб през следващата зима, показват тенденциите от третия ден на модните ревюта в Милано, предаде АФП.

Стилът на мъжа "Гучи" е между рок и електро. Фрида Джанини предлага много персонализиран стил - сив костюм на точки и червена риза с розова яка, с тънка връзката на райета, или черно сако с вериги, които се закачат на колана. Саката са с тесни рамене, а панталоните прилепнали.

Дизайнерката предлага също фин, почти прозрачен пуловер под смокинг за официални вечери. Якетата и палтата с качулка са от всякакви тъкани - от крокодилска и овча кожа, вълнени или винилови.

При "Версаче" господата са мъжествени и малко небрежни. Панталоните са прави, някои с една баста отпред. Те се комбинират с якета и сака в ярки цветове. Саката са с подчертани рамене и солидни ревери. Палтата в повечето случаи са с колани.

Дизайнерката Донатела Версаче залага на лукса, особено в детайлите от скъпа кожа при пуловери, обувки и канадки. Днес колекциите си ще представят Джорджо Армани и Долче и Габана. БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg