Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Пищност и бляскавост в абитуриенската колекция на

12.02.2009


Пищност и бляскавост в абитуриенската колекция на

Колекцията от Haute Couture рокли на "Галинел" е създадена в името на "силуета". Официалните тоалети са в актуалната "цветова карта" за сезона, запазвайки тенденцията на пищност и бляскавост, която единствено кристалите "Сваровски" могат да придадат.

Силуетът - това е силата на марката. Роклите са екстравагантни, смели, силно официални, неприлично пищни, ефектно примамващи.Тази година абитуриенската колекция, носеща запазения знак на лейбъла, е от десет рокли - десетте топ-силуета, които ще останат в историята на марката.

От тази година дизайнерският екип взе решение да променя цветовата карта на текстила, флоралните и етно-мотиви на официалните колекции, но да запазва цялостната визия и силует.

Златисти кристали "Сваровски" и перлени отблясъци на 100 %-ов копринен сатен, ефектна фризе-техника и дълбоки, дълбоки цепки - това е горещата визия на купонджийката.

А защо не и оловно-сребристи камъни, кристални пръчици, метализирани мъниста и фина като паяжина мрежа - ефектът ?- бляскав силует и загадъчен гол гръб - това е сребристата версия на "купонджийката". А какво ще кажете за млечнорозови перли и изобилие от естествени камъни, ефектно изпълващи стилизирани мотиви - с цвят на екзотичен изгрев - такава е новата визия на топ-силуетът "купонджийката".

Косите ви? Небрежно разрошени, обемни, "на пръсти"... естествени. Проектите на роклите са по холивудски пищни и бляскави - забравете за всякакви аксeсоари и бижута и бъдете себе си - другите са достатъчно много.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg