Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Бельото Sloggi - изкушения и за двата пола

16.02.2009


Бельото Sloggi - изкушения и за двата пола

Знаете ли, че най-продаваната в Европа марка слипове, в началото на своето съществуване (точно преди 30 години), е била предназначена само за жени? Седем години по-късно се появяват и мъжките серии, които за изключително кратко време превземат пазара и отстояват тези позиции до днес.

Новата колекция на марката, произвеждана от концерна "Триумф", предлага изкушения и за двата пола:Sloggi за мъже: Умни материи за свежа визия Мъжката колекция Пролет-Лято 2009 предлага на своите почитатели всичко, за което са мечтали.

Тя включва иновативни предложения за свежа визия без издайнически петна под мишниците. Новите кройки като практичното дълбоко V-образно деколте, изчистените модели и фантастичните модни цветове, правят предложенията на sloggi още по-шикозни.

Разнообразие, модна компетенция, комфорт и високо качество - това са, както винаги, основните координати на мъжката sloggi вселена.Елегантната серия от микрофибър Splendid е характерна със своя дискретен блясък и нова цветова комбинация.

През топлия сезон слиповете и хипстърите с широк ластичен колан са в цветова тоналност на зелен мъх, класическо черно и циклама. Едноцветните тениски с деколте около врата позволяват на раираната долна част да изпъкне на преден план.Допирната точна между модерното и функционалното има ново име - Sports.

Това е спортната мъжка серия на sloggi, която е връхна точка в пролетно-лятната колекция на марката. Тя лесно печели вниманието, както на спортните фенове, така и на по-претенциозните представители на силния пол. Sloggi: "Dolce Vita" за весели момичета Новият сезон идва с изненади и за момичетата.

Свежестта на пролетта и пъстротата на лятото са вдъхновение за най-актуалните кройки и модели бельо sloggi, които се характеризират с иновативен дизайн, висококачествени материи и смели цветови комбинации. Готови ли сте за лятно sloggi пътешествие... нека да потегляме.

Разнообразно и изненадващо, лятото със sloggi е изключително забавно. Дамската колекция Пролет-Лято 2009 включва четири свежи серии с фантастични кройки, модерен дизайн, оригинални принтове и висококачествени материи. Новата серия sloggi Brazil е предизвикателна и сексапилна.

Тя лесно грабва вниманието на околните. Дълбоко изрязаните модели стринг, бикини и хипстър, изработени от нежен микрофибър, придават съблазнителен релеф на тялото и екзотично лятно усещане за кожата.

Освен в класическите цветове - бяло, черно и топъл карамел, sloggi предлага закачливи модели във водно синьо и чувствено розово. Оригинален акцент в серията е чаровната малка панделка с логото на sloggi, с която е декорирана задната част на бельото.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg