Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Изчистени линии в колекция пролет/лято 2009 на ETERE

20.02.2009


Изчистени линии в колекция пролет/лято 2009 на ETERE

ETERE не изневерява на своя емблематичен стил в новата си колекция за сезон пролет/ лято 2009 г. Особено внимание е отделено на изчистените линии и изискани силуети, които отговарят на високите изисквания на деловите дами.

Най-новото вдъхновение на марката са нюансите и внушението на цветовете, които са разиграни от меките и топли гами до искрящите тонове. Акцентът е върху дрехите, носещи в себе си романтичните и феерични нотки, насочени към жените с буен и непокорен дух.

Този сезон ETERE залага на материите от смесен тип вискоза, еластан и полиестер, както и на най-подходящите за лятото памук, лен, тенсел и ефирна коприна. Предпочитанията относно цветовете са продиктувани от настроението, което създават.

През деня може да бъдете в слонова кост, циклама или в океански нюанси - тъмносиньо и сиво-зелено, а вечерта да очаровате с фаталното черно и шикозните ярки принтове.В колекцията пролет/лято 2009 г. са заложени три тематични насоки, обобщили единен замисъл за фешън заряд във всеки момент от ежедневието.

Дизайнерите на ETERE  познават добре многоликия стил на съвременната жена и затова моделите са с характера на амбициозната и преуспялата дама, свободната и независимата и тази с неизчерпаема страст и чар. В първата тема на колекцията е обърнато внимание на визията на деловата жена.

Материите са съобразени с удобството и гарантират, че дрехата ще запази безупречния си вид през целия ден. Облеклата са в характерните строги и контрастни тонове - черно, сиво, бяло и кафяво. Типичните за ETERE вталени сака, прекрояват по особен начин женствеността на излъчването.

Панталоните са прави с по-разширени крачоли и подчертано висока талия, което издължава фигурата и създава дързък силует. Костюмите са елегантни и с безупречни линии. Дизайнерските решения, които ги допълват преминават от бяла риза класически тип до ефирни блузи от щампован сатен в приглушени тонове.

При полите от този сезон се запазват формите тип цигара, но е интересно заиграването с различни плисета, копчета и външни шевове, което им придава леко закачлив вид. Важно място заема деловата рокля, деликатно следваща линията на тялото със задължителната бизнес дължина. Неостаряващ и вечно атрактивен шлиферът присъства в колекцията пролет/лято в няколко варианта.

За дамите, придържащи се към стилния финес, е класическият модел с двуредно закопчаване, а фините кокетки могат да се поглезят с модерния за сезона къс вариант с три четвърти ръкав и висока талия. За по-дръзките експериментаторки е градския фешън модел тренчкот, който позволява да се носи дори във вид на рокля, тъй като е много фин и без хастар. За тези, които следват кежуъл имидж, е разработена линия в унисон с техния свободен дух.

Роклите са с ясно изразени високи талии, а полите са силно разкроени или плисирани, което носи приятно ефирно усещане. Строгата линия на малката черна рокля тук е преобразена с вмъкнат закачлив спортен елемент.

Ярките цветове като жълто, индиго, керемида и морско синьо бележат градския стил този сезон. Характерни акценти са оригиналните принтове и щампи, разиграни в рокли, поли и блузи. Декоративните елементи и разнообразието от бродерии по силно вталените сака и якета придават ефект на поразителна оригиналност.

Като закачливо допълнение облеклата са обогатени от множество детайли - колани, капси, ципове и декоративни камъни.Този сезон ETERE изненадва дамите, които държат на неповторимото излъчване и чар, с луксозната си линия, предназначена за празничните и специалните случаи.

Впечатляващи са дългите и шикозни рокли, с неподправен стремеж към усещането за фаталната жена. Те са подходящи и за бъдещите абитуриентки, с тях със сигурност ще бъдат звездите на бала.

Експлозивна новина за всички дами е, че от този сезон в магазините на ETERE ще могат да открият луксозните бижута, очила и часовници с датската марка Pilgrim. Фотограф на колекцията е Павел Баджаков, а модел е откритата от него, Елена Носикова.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg