Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

FASHION NIGHT, организирано от Агенция VIP Fashion Group и клуб „Хоризонт”.

19.10.2009


FASHION NIGHT, организирано от Агенция VIP Fashion Group и клуб „Хоризонт”.

   На 17.10.2009 /събота/ стартира първото издание на поредицата FASHION NIGHT, организирано от Агенция VIP Fashion Group и клуб „Хоризонт”. Идеята на Мира Матеева и екипът й е да реализират поредица от уникални по-рода си събития, създадени специално за модно пристрастените. Fashion NIGHT се състоя от две части.

Първата част беше с начален час 23.00 ч. и се проведе в пиано-бара на к-с „Хоризонт”. Пред отбрана аудитория, сред която се открояваха: бизнесмена Красен Кралев, Иван Портних и Младен Арабаджев, бяха представени последните колекции есен-зима 2009/2010 на: луксозното бельо с марка „Skiny”, дизайнерските тоалети на модна къща  „AGGATA”, както и най-новите предложения на бутик „S`AVENUE”. Нестандартната хореография и фотосесията на живо – запазена марка на VIP Fashion Group, превърнаха дефилето в истинско удоволствие за ценителите на модата и красотата. В ревюто взеха участие най-утвърдените варненски манекенки като Снежанка Касабова, Ирена Иванова и носителката на титлата МИС ВАРНА`2009 – Алиса Ганева. Редом до тях дефилираха и част от най-новите попълнения на VIP Fashion Group. Водещ водещ на шоуто беше ексцентричния Кирил Вълчев – Скалата.

Кулминацията на Fashion Night настъпи в 24.00 ч. когато започна втората част на събитието, което се пренесе в нощния бар на к-с „Хоризонт”. Специални гости там бяха участничките в ревюто преди това, както и целият моделски екип на Агенция VIP Fashion Group, начело с очарователната й собственичката Мира Матеева. Грандиозният купон който се развихри там беше в стил „FASHION TV”. Красиви манекенки – позиращи пред фотообективите на най-добрите варненски модни фотографи и светски репортери, които им вземаха интервюта, TV камери, които следяха целия купон, изпълнен с много танци и настроение. Импровизирано студио. Всичко това придаде на FASHION NIGHT истински блясък по холувудски. Медиен партньор на събитието бе предаването Фитнес Мания по МСАТ, чийто екип начело с Кирил Вълчев – Скалата беше част от светската суматоха.

Следващото издание на FASHION NIGHT ще бъде в средата на ноември месец.

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg