Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Юлияна Дончева отново се снима за Ariston S

17.07.2008


Юлияна Дончева отново се снима за Ariston S

Докато голяма част от публичните личности в България се втурнаха да правят скандални фотосесии, то телевизионната водеща и бивш народен представител - Юлияна Дончева, се снима за трети път за модната марка Ariston S.

Макар да не приема определенията на медиите, които я класифицираха набързо като "модел", тя с нескрито удоволствие застава пред обектива на фотографа Младен Миланов, облечена в стилните бизнес облекла на Ariston S.

Дни преди официалната промоция на нейния музикален дебют заедно с оперната певица Весела Нейнски, тя пристигна в морската ни столица, за да заснеме кадрите за новия каталог на известната марка. Този път снимачният екип очакваше г-жа Дончева в лъскав частен самолет на летище Варна, което се превърна в декор за стилната фотосесия.

Многобройните пристигащи и заминаващи туристи приеха ставащото около тях като атракция и с любопитство и интерес наблюдаваха случващото се. Настроението на екипа по време на снимките беше повече от добро - оказа се, че очарователната г-жа Дончева има рожден ден, но като истински професионалист и през ум не й е минавало да откаже ангажимента.

На снимачната площадка тя си партнираше с младия мистър България - Диян Христов, който облече капитанската униформа и влезе в ролята на привлекателен летец. Стилните куфари и пътни чанти, любезно предоставени от магазини Svetla специално за фотосесията на Ariston S, бяха щателно проверявани от служителите на летище Варна, всеки път щом се наложеше екипът да преминава от пистите към залите за пристигащи и заминаващи.

Специално за фотосесията беше подсигурено и лъскаво Bentley, което също беше част от идеята за каталога. fashion.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg