Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Красота и стил на шестото издание на фестивала на модата и красотата във Варна

25.06.2013


Красота и стил на шестото издание на фестивала на модата и красотата във Варна

Над 800 гости станаха свидетели на уникален моден спектакъл по време на шестото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА 2013“, който се проведе на 21 и 22 юни в Морската ни столица. По традиция домакин на събитието бе Гранд Хотел Варна, а организатор - Модна Агенция VIP Fashion Group.

Феерия от цветове, магнетизъм, сексапил, полъх на море, вълна от стил и изтънченост заляха гостите на модния форум. Лятната градина доби вид на най-престижните европейски модни подиуми в Милано и Париж, а двете поредни вечери мода на български и чужди марки, буквално взривиха емоциите сред почитателите на висшата естетика.

В първата вечер на модния спектакъл се представиха най-новите колекции на марките: „Amnesia“, „Reflections“, „Vayana collection“, „Rifle“ /Tempo Casual/, „Seven Seconds“, „List“, „Phard“ и „Zu Elements“, мъжка мода от „Sage Plaza“, „Pierlucci“ и „Richmart“, бутикови обувки с марка „Sara Pen“ и „prettyFit“, колекция дизайнерски бижута от живи цветя на „Dannyra“, както и булчински рокли на „NG Bridal“.

Във втората вечер на модния форум началото беше поставено с най-актуалното от модата за деца на верига магазини „Carnival Kids“. В програмата на вечерта бяха показани най-новите тенденции на марките: „Triumph“, „Martini & Milanov“, „Sentiment“, модата за мъже от „Pierlucci“, „Sage Plaza“, „U.S.Polo“ и „Daniel Fashion“, дизайнерски обувки с марка „Sara Pen“, колекция бижута на „Asto Gold“, както и бутиковите колекции на "Banderol Fashion House“, Модна къща „VETEIDA“ с дизайнер Весела Василева и Модна къща "Parva Nova" с дизайнер Ралица Първанова. Грандиозният финал на Фестивала бе поверен на Модна къща "ТОНЕНА" с дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова, която представи уникални модели ръчно изработени булчински и официални рокли.

Водещ на събитието бе звездата от сериала „Седем часа разлика“ - актьора Симеон Лютаков, а лице – очарователната Ива Атанасова, носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

В модния фестивал взеха участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Ирена Иванова Вирджиния Мутафчиева и Ирена Григорова.

Стайлинга на моделите бе поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова.

„Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА 2013“ се проведе с любезното домакинство и партньорство на Гранд хотел Варна и с подкрепата на неговия генерален директор г-н Иван Портних. Основен спонсор на събитието бе МОЛ ВАРНА, а партньори - Винарска изба Варна, рекламна агенция „MAX VISION“, търговска верига „Shiho“ и „Epau-Nova“.

Медийни партньори на събитието бяха: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.lifestyle.bg, www.varna24.bg, www.yep.bg, www.ydara.com, Хайлайф и в-к „Черно море“.

Собственичката на Модна Агенция „VIP Fashion Group“ и продуцент на събитието Мира Матеева заяви, че поради огромния интерес на марки и дизайнери, следващото издание на модния форум ще се проведе в три поредни вечери. Обмисля се и идеята за връчване на моден приз за най-добра дизайнерска колекция.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg