Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Модните хитове при обувките

24.07.2008


Модните хитове при обувките

През този сезон въображението на дизайнерите няма граници. Моделиерите украсяват своите обувки и сандали по такъв начин, че те се превръщат в независими части от облеклото. Обувките, които сега са на мода, спокойно могат да се нарекат кичозни.

Днес никой не е изумен да види високи токчета или платформи. Но можеш да шокираш приятеля си, носейки сандали с такава странна форма на токчетата. Например, можете да обуете "Аберта Ферети", за да отидете на пикник, "Масони" - за работа, а с "Емилио Пучи" можете да танцувате цяла нощ. "Кристиан Лакроа", "Джил Сандер" или "Ив Сен Лоран" украсяват токчетата по невероятен начин! Te определено залагат на нестандартните мотиви, а токът е висок и прав, което придава на ходилото невероятна елегантност.

Звездите вече направиха своя избор. Виктория Бекъм и Ники Хилтън например бяха видени да носят такъв тип обувки. "Миу Миу" и "Прада" могат да паснат на всяко облекло. Вдъхновение за тях е поп-арт стилът, формите са изключително нестандартни, а цветовете - ярки и смело съчетани. С такъв тип обувки определено няма да останете незабелязани. Подходящи са за смели и провокативни дами.

"Клои" и "Стела Маккартни" имат наистина прекарасни обувки. Без коментар. Съчетават елегантност и изисканост на равно със сексапил. Залагат на триъгълните форми, което прави обувките им супер универсални и подходящи както за плажа, така и за нощния клуб.

"Дискуаред" и "Нина Ричи" също налагат странната мода при токчетата. Но най-чудновати са моделите на "Марк Якобс". Само най-модерните жени биха се осмелили да излязат, обути в такива сандали.

Вижте модните тенденции за пролет/ лято 2008 в снимки!

Каквото и да изберете, тайната на успеха и истинската елегантност е да го носите със самочувствие и увереност. Така ще бъдете винаги модерни.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg