Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мисис България Аля Милушева се завърна от "Mrs.

03.07.2008


Мисис България Аля Милушева се завърна от "Mrs.

Мисис България Аля Милушева се завърна от конкурса "Mrs. World" 2008, където прекара 15 дни, придружена от семейството си. По време на 15-дневния престой в Калининград, най-ослепителните омъжени жени в света посетиха различни музеи, забележителности и детски домове, като всяка тяхна стъпка се следеше от камери и фоторепортери.Аля Милушева напълно очарова всички на конкурса.

Лично кметът на Калининград изрази възхищението си от грациозната българка, която грееше ослепително, бременна в 6-тия месец с второто си дете. Роклята, с която Аля посети приема при кмета на Калининград в бледорозов шифон и сатен, чиято горна част е с ръчно бродирани мъниста във формата на ветрило заслепи всички. Малката дъщеричка на красавицата беше неотлъчно до мама Аля по време на конкурса и я подкрепяше през цялото време. Ванеса беше придружена от най-атрактивният кавалер - татко Денис. Местните вестници непрекъснато публикуваха новини за Аля, а два от тях я избраха за корица.

Личното обаяние, интелектът и житейската съдба на българката, която напомня за холивудски филм, не оставиха никой безразличен. Аля стана любимка и на уникалните хореографи от Лос Анджелис, които създадоха визията на конкурса "Mrs. World" 2008.

И в 4-те тура на конкурса красивата българка показа собствен стил и много блясък. Националният костюм на Аля Милушева, създаден по неин собствен дизайн, бе уникален тоалет в цветовете на българското знаме. Закачливата импровизация на тема бяла риза представлява обсипана с кристали Сваровски ... и символизира свободата на мисълта, зеленият пояс е реплика към красивата ни природа, а богатата червена пола се заиграва с мотива за красивата българска роза.

"Милион альiх роз от България" е посланието на тоалета. Официалната рокля на Аля Милушева пък беше креативно творение, обсипано с цветя в синьо-лилавата гама, с деколте с перфектно изработени ръчни мулажи. Тоалетите, които Аля беше създала специално за конкурса страхотно впечатлиха всички. Лично Mrs. World 2007 Даян Тъкър си поръча рокля на модната къща, чието дело са тоалетите. Конкурсът спечели украинката Наталия Шмаренкова, която е новата "Mrs. World".

Аля Милушева сподели за конкурса: "Всичко беше атрактивно организирано, но според мен България може да бъде много по-добър домакин на такова събитие, защото имаме много по-голям потенциал. България има невероятни природни забележителности и тук може да стане много по-грандизоно шоу, но трябва да сме по-уверени" - патриотична е Мисис България 2007.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg