Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за мъже  »  Преглед

Какво трябва да има в мъжкия зимен гардероб

03.12.2008


Какво трябва да има в мъжкия зимен гардероб

Дали ще бъдат нови обувки в тъмнокафяво от велур или old school модел в кобалтово синьо на Marc Jacobs, то тази зима ще трябва да инвестираш в няколко жизнено важни за теб и за твоето здраве неща. А именно топло палто, хубав и мек пуловер, удобни и здрави обувки.

Колкото и да се радваме на първия сняг, рядко тичаме по магазините да търсим най-добрата шейна. Първата ни задача в такъв случай е да намерим най-добрите палта, пуловери, обувки и шалове на най-добрата цена. Най-нужните неща за периода декември - март са наистина хубавите обувки, като те трябва да бъдат топли, удобни, здрави и да не пропускат вода.

Има три варианта - кожен ботуш, висок кец с лачено покритие и велурени боти. Ако преди две години не си купил ботуш във вишнево кафяв цвят от Берлин, а миналогодишните ти боти не изглеждат добре, тази зима можеш да си купиш или велурени в кафяво, или футуристичен кец с лачено покритие в ярък цвят. И двата варианта изглеждат добре, и достатъчно здрави са и не пропускат.

Така че изборът зависи изцяло от теб.Топлото вълнено палто и коженото яке са мъжкият зимен атрибут с най-важна роля в аутфита. Кожата отива на младите господа - между 20-30 години, класиката на палтото си остава предимство на всички възрасти.

Ако искаш да заложиш на добрата цена, Benetton е най-добрият избор. Получаваш нещо със средно качество, което ще ти топли, ще изглежда добре и ще ти върши работа поне няколко зимни сезона напред. А и е на много добра цена.Убедени сме, че имаш поне 15 пуловера в гардероба си и дори тайничко се надяваш поне на още 5 тази зима.

Ние предпочитаме изчистените семпли пуловери, просто защото отиват на всичко и са най-доброто решение за напрегнатата ситуация "няма какво да облека". Тази зима в магазините за масова конфекция продават доста добри черни и сиви пуловери на добра цена и с добро качество.

Не се изхвърляй със скъпи и екстравагантни плетива. Идва Коледа и баба сто процента ще ти е оплела поне един дебел вълнен пуловер с еленчета.С днешна дата сме сигурни, че имаш нужда поне от палто и пуловер, но ако вече си се сдобил с въпросните, едни прави джинси и един хубав шал са добра идея за обмислен зимен шопинг. Просто защото винаги ще се намери нещо, от което ще имаш нужда.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg