Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за мъже  »  Преглед

Как да се обличаме, за да изглеждаме по-едри

21.07.2008


Как да се обличаме, за да изглеждаме по-едри

Ако мислите, че сте прекалено слаби, можете да опитате с протеинови шейкове и безкрайно много упражнения във фитнес залата, но защо да чакате, за да получите резултат?

С няколко неща, които да изхвърлите от гардероба си и с творчески подход към стила си и вие можете да изглеждате по-едри и мускулести и затова се налага да смените дрехите си - разбира се, като изберете по-подходящите.

Издокарайте се

Дори и ако харесвате тесните ризи, ако знаете какво ви отива, ще си купите риза, която ви е леко широка. Добре ушитите ризи не трябва да бъдат тесни, за да ви отиват. Придържайте се към дългите линии и просто добавете малко плат около тялото си. Ярките цветове също могат да ви помогнат, за да изглеждате по-едри.

Направете така, че горната част на тялото ви да изглежда по-мускулеста

Добавете широчина на раменете и горната част на ръцете си чрез малки подплънки за рамене. Ако давате повечето от дрехите си на професионалист за малки поправки, можете да помолите за корекции, които да моделират раменете ви. Помнете, че не сте играч на американски футбол, така че нека корекциите да хармонират с тялото ви.

Важно е дрехите да са ви по мярка

Саката, независимо дали са с едноредно или двуредно закопчаване, трябва да са ви по мярка. Празните места и издатините са ви врагове! Отпуснатите области под ръцете ви ще ви накарат да изглеждате още по-слаби и не мисля, че искате точно това.

Много е важна дължината на сакото

Внимателно подберете най-подходящата за фигурата ви дължина на сакото. Всички сака трябва да достигат близо до задните ви части, но със сигурност не под тях. Ето тук е ролята на шивача. По-дългите сака подчертават слабостта ви, дори и ако са ушити перфектно, а по-късите сака ще поставят акцента върху слабите ви крака.

Не пропускайте яките

Откажете се от дълбоките деколтета и тези с V-образна форма, защото те придават по-слаб вид на врата ви. Вместо това изберете стила Шерлок Холмсс високи яки, тип полу-поло с цип или тип фуния.

По-плътните материи ще са ви особено полезни ... винаги

Не се притеснявайте от идеята да носите дрехи от по-плътни материи, защото това е един от най-лесните начини да започнете да изглеждате по-едри, и то бързо. Снабдете се с рипсено кадифе, по-плътни вълнени платове и такива, при които вълната е смесена с други съставки и можете да използвате дори мъхести платове.

Ако живеете на място с по-студен климат, то това правило се отнася с още по-голяма сила до вас - можете да изберете плътни палта и костюми за зимните месеци. И винаги завършвайте тоалета си с тежък шал, увит около врата ви, за да привлече погледа нагоре, към добре оформените ви рамене и подчертан гръден кош.

Внимателно подбирайте панталоните си

Носете просто скроени панталони, без басти. Ако харесвате басти и джобове, насочете се към този стил и добавете визуално още няколко килограма към тялото си. Маншетите на панталоните придават плътност на краката ви и ако сте високи и слаби, със сигурност е добре да приемете този стил колкото може по-бързо.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg