Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Бременна и красива в новогодишната нощ

03.12.2008


Бременна и красива в новогодишната нощ

Винаги празниците се очакват с особено вълнение и трепет. Посрещането на новата година е свързано с очакването за нещо хубаво, нещо ново и красиво- една още по-прекрасна и успешна 2009. А когато очаквате бебе-вълнението е несравнимо! "Знам, че е трудно да се харесвате в последните месеци от бременността. Тялото ми беше толкова по-голямо, чувствах се подпухнала и... огромна. Имах чувството, че не ходя, а се търклям.", казва дизайнерката Нида Уайт.Изборът на подходящ тоалет е много важен. Новогодишната нощ е дълга, затова облечете дреха, която освен, че ще е красива, ще приляга безупречно по тялото.

1. Ако вече сте в седмия месец, задължително изберете специализирана дреха за бременни. Макар в момента моделите навсякъде в магазините да са предимно с висока талия, те не са пригодени за бременна жена. По-голям размер на традиционните модели може да стои добре на коремчето ви, но какво се случва с цялото ви тяло - дрехата ще виси неестествено по тялото. Добър избор са моделите тип "прегърни ме". Те лесно се регулират и може да ги наместите добре според собствените си форми.

2. Ако коремчето ви вече е доста пораснало, моделът, който най-добре ще прикрие това е рокля-балон. Те оптически смаляват "изпъкналостите".

3. Не забравяйте, че празничната вечер ще изкарате на закрито и топло. Камината ще гори и не е нужно да сте с вълнени или кашмирени дрехи. За да не ви стане горещо, най-добре облечете рокля от по-лека материя и си вземете нещо топло за връхна дреха- болеро, жилетка или сако, което да може лесно да свалите.

4. Ако по време на бременността сте напълнели повече в ръцете, изберете модел, който да е с ръкав-буфон, или пък с нетрадиционна дължина- 7/8, 3/4.

5. Ако по принцип не се чувствате комфортно с рокля - не е нужно да го правите, само защото празничния ден предполага женственост и чар, които тази дреха умее най-добре да подчертава. Облечете нещо, което отразява вашия стил- дънки и туника също са добър вариант. Просто намерете топ от по-изискана материя- например вискоза.

6. Ако в Новогодишната нощ ще сте с нов тоалет, задължително няколко дни по-рано го облечете вкъщи и постойте с него поне час. Трябва да се уверите, че дрехата ви е удобна, че не променя формата си, докато седите, и че наистина ви кара да се чувствате добре.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg