Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Моделирай своята фигура

30.01.2009


Моделирай своята фигура

Ако изберете панталон, който е по-свободен в колената и леко се разширява при прасците и глезените, ще създадете по-пропорционална форма, която е много подходяща за всеки размер. Обувките, които носите, са също важни за издължаване на фигурата. Тънките токове са тези, които ще придадат елегантност на силуета ви.

Ниски или остри деколтета

Острото деколте прави фигурата да изглежда по-тясна. Показването на ключиците също създава ефект за по-слаба фигура. Аксесоарите са доста важни. Изберете по-дълго колие, което оптически веднага ще издължи фигурата ви, а не такова, което е непосредствено около врата ви. Шал, който се спуска надолу, а не омотан около врата ви, създава същата зрителна илюзия.

Едноцветни дрехи

Едноцветната дреха винаги създава оптически ефект за по-слаба фигура, но се придържайте към по-тъмните наситени цветове като кафяво, тъмно синьо, сиво или тъмновиолетово. Освен, че ще изглеждате по-слаба, видът ви ще е и много шик. Изненадващо, бялото и кремавото също са подходящи - просто внимавайте материята да не е такава, която прилепва твърде към тялото.

Ако искате да се облечете в по-светъл цвят, изберете дрехи, които имат добра кройка и стил, който притежава някаква структура все пак. Белите костюми с панталон изглеждат чудесно и създават също страхотен визуален ефект за по-слаба фигура, стига кройката да е подходяща.

Издължен силует

Независимо дали избирате панталон или пола, дрехите с по-голяма дължина винаги ще издължат фигурата ви и ще ви направят да изглеждате по-слаба. Ако избирате ежедневен панталон или дънки, спрете се на тези с права кройка. Избирайки модел, който се стеснява надолу по краката, ще ви направи да изглеждате по-широка в талията и ханша.

Ако не обичате цветни дрехи, знайте, че черното е винаги актуално. Добре е да използвате и някакъв женствен аксесоар, който да освежи дрехата.

Коригиращо бельо

Вече има прекрасни модели, от качествен материал, които са конструирани така, че да прикриват едни или други недостатъци по тялото ви, като оформят фигурата ви. Вярно е, че може и да са по-скъпи, но освен че придават правилни извивки на тялото, са по-трайни.

Не пазете качественото си бельо за специални случаи, а за да се чувствате комфортно ежедневно.

Носете дрехи, които показват какво имате

Едва ли тялото ви има само недостатъци, които трябва да прикривате. Ако имате хубаво дупе, покажете го с дреха, която ще го подчертае. Ако имате хубав бюст - покажете това, като изберете по-ниско деколте.

Най-важното за добрия вид обаче остава това да обичате тялото си, дори и да не сте на мечтаните килограми - това определено ще допринесе да изглеждате добре, независимо с какво с какво сте облечена.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg