Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за мъже  »  Преглед

Мъже, не си и помисляйте да носите това в града

14.02.2009


Мъже, не си и помисляйте да носите това в града

Писахме за нещата, които всеки един модерен мъж трябва да има в гардероба си и установихме, че е време да кажем какво порасналият модерен мъж НЕ трябва да има. След кратък обзор и 20 минути на оживено място в София, стигнахме до извода, че можем да преглътнем почти всичко, но има около 7-8 неща, пред които не можем да си затворим очите.

Решихме, че това са нещата, които никое пораснало момче не трябва да носи, никога. Имаше и молба от колега да добавим и тирантите към по-долните, но установихме, че те са си добър моден аксесоар. В някои случаи.

Чети с какво не можем да се примирим в никакъв случай, за нищо на света. Бейзболна шапка Бейзболната шапка става само и единствено за бейзболен мач. Не е приемливо да я носиш в града, по време на обяд, на среща или на пазар. Да не говорим за концерт и на изложба.

Все пак си достатъчно интелигентен, но за съжаление шапката не говори за това.Тениска с щампаТениска с щампи на Мики Маус, палми, коли и производните им можеш да носиш докато учиш в университета. След това вече си наравно с големите, бориш се, трудиш се, градиш кариера и не изглежда сериозно да носиш анимационен герой и елементи от флората и фауната на гърдите си.

Освен ако не членуваш в природозащитна организация и не си на митинг. Неприемливо е, въпреки че ние не отричаме този тип тениски изцяло. Те са подходящи за вкъщи и за неделна разходка в парка. Спортен анцуг Само за фитнеса и в никакъв случай за града.

Може да го носиш през уикенда, може да си седиш с него у дома, може и да отскочиш до кварталното магазинче. Но когато отидеш в Мола да изгубиш цял ден в гледане на филми и магазини под мотото "аз пазарувам в Мола", не е добре да си с анцуг.

Въпреки че в Мола се срещат все повече хора с анцузи. И все пак неприемливо е.. Ретро маратонки Колкото и да са ни симпатични, те пак са само за фитнеса. В града носи официална обувка, кожена обувка с леко спортна визия или класически кецове Converse. Но в никакъв случай с костюм.

Само внимавай в какво време си носиш Convers-а, защото може някоя наблюдателна баба да те попита "Ти защо си с кецове, да не би защото нямаш пари?". Джинси с кръпки Джинсите с кръпки бяха много модерни преди около 10 години, когато всичко живо носеше разпорени джинси или такива с пришити лога на алкохолни напитки, сладки неща и марки спортни автомобили.

Крайно неприемливо. Някой може да си помисли, че нямаш парички за нови. И другото: ако не си разбрал, този тип джинси въобще не са "гъзарски". Така че купи си едни класически джинси от тъмносин деним и ще си О.К.

Спортна тениска Под спортна тениска разбирай тениска в бяло и червено с огромна девятка и BERBATOV на нея. В града не може да носиш такава тениска. В никакъв случай. Дори и за разходка в парка не става. И през почивните дни е неприемливо.

Най-малкото може да те срещне шефът, а ако е ревностен фен на противниковия отбор, най-вероятно нещата няма да са в твоя полза.Чантичка за кръстаРазбираме, че няма къде да си държиш документите, пари, цигари, ключове и т.н. по джобовете, но защо за бога трябва да ги носиш в такъв род чанти.

Дизайнерите не представиха ли хиляди чанти с къси дръжки, които са красиви и секси, и изглеждат добре, и са идеални за твоите нужди. Защо трябва да носиш малка брезентова чанта на кръста си или онези малките с дългата дръжка през рамо. Non city bag. Независимо дали говорим за Louis Vuitton или за чантичка от близката сергия.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg