Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Тенденции от улицата - ръкави над китката

20.02.2009


Тенденции от улицата - ръкави над китката

Когато видиш младо красиво момиче по улиците с убийствено вталено сако и леко къси ръкави има вариант да си помислиш, че това сако по принцип не е силно вталено, а просто й е малко.

Но не! Този сезон - края на февруари до началото на април, улицата налага леко скъсените ръкави, задължително китката трябва да се вижда.Все повече дизайнери се вдъхновяват от модата на улицата - тенденции, наложени от младите граждани на космополитните градове.

Много голяма част от трендовете са създадени впоследствие на чисто практичната гледна точко и стремежа към комфорт. Това налага да не си със супер дълги ръкави на палтото, сакото и т.н., защото не е никак удобно нещо непрекъснато да ти пречи на ръцете.

Ето затова дизайнерите решиха да покажат китките на жените, облечени от глава до пети. Просто защото е по-удобно, а и много, много секси. Дори някога гейшите са показвали дискретно китките си, за да привлекат вниманието на някой заможен господин.

Ако нямаш сако с минус 10 сантиметра от ръкавите, то има вариант и да си ги навиеш. Това само при вариант, че хастарът на сакото (палтото) е наистина красив.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg