Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Строги дрехи за трудни времена

20.02.2009


Строги дрехи за трудни времена

Нарсисо Родригес беше сред дизайнерите, готови за битка на Нюйоркската седмица на модата, с колекция на тема градски воини с открити ципове, "камуфлажна дантела" и колани, които приличат на патронници. Дори шоуто на елегантните Баджли и Мишка беше по-строго и агресивно.

Темата градски воин преминава през всеки модел от новата колекция на Нарсисо Родригес. Преобладаващите цветове са черно и бяло с редки проблясъци на жълто и розово. Единственият по-мек детайл е "камуфлажната дантела". Ерве Леже и Никол Милър също наблягат на черното и метала.

Други дизайнери залагат на агресивност и кожени детайли. Известната с момичешките си модели Синтия Роули представи почти изцяло черна колекция. Тази тенденция се съчетава добре с подсилените рамене, които се предпочитат от почти всички дизайнери на Нюйоркската седмица на модата.

Публиката очакваше разкош и блясък в ревюто на Марк Баджли и Джеймс Мишка. Общият тон, който дизайнерите предвиждат за есента, е по-строг от обичайното за тях - с много черно и малко мъниста.Въпреки това двамата предложиха на почитателките си и няколко разкошни модела.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg