Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Константина Маркова - Топ модел за месец Юли - Август

20.07.2009


Константина Маркова - Топ модел за месец Юли - Август

Име: Константина (Тити) Маркова

Години: 20

TopModel: С какво се занимава Тити?

Тити: С доста неща, с журналистика, мода и в последно време с новия си рекламен проект. Не скучая никога!

TopModel: Какво интересно се случва наскоро покрай теб, гледахме те в едно „мъжко” списание?

Тити: Само в едно ли??? Хи-хи! Ами тази сесия за въпросното мъжко списание беше направена преди повече от година и беше мой импулс. От тогава съм имала доста предложения за „по-разсъблечени ” снимки, но никой не ме изкушил за сега. А иначе около мен ,само интересни неща...

TopModel: От кога се занимаваш с мода?

Тити: От около 3 години, с малко почивки. Освен модел, съм и студентка и работещо момиче(журналистка),и обръщам внимание и на други сфери от скромното ми съществуване.

TopModel: Защо си в TopModel.bg?

Тити: По предложение на наш общ приятел. Не знаех за сайта преди да ми пратят линк с началната страница. Приятно се изненадах тъй като съм попадала на подобен сайт, но интернационален и се зарадвах много, че някой в България се е досетил да направи подобен проект-Поздравявам Ви!

TopModel: С кого си снимала досега?

Тити: Ами снимала съм с Дилян Марков, Владимир Кадънков, Златомир Араклиев, Васила Иванова, Камен Вълканов и други. Имала съм шанса да се поснимам и извън пределите на родината, но смело мога да заявя, че в България има много талантливи и качествени фотографи! Има един, който смятам за най-талантлив, но той за сега не проява много интерес към мен май ...хи- хи! (П.Б-са му инициалите)

TopModel: Мнението ти за модата в България?

Тити: Мога от личните ми наблюдения да заявя, че в последно време определено има ръст в качеството на предлаганите дрехи, също смятам, че има прилив от добри и креативни млади дизайнери! Виктория Вапирова и Вергиния Здравкова са живите примери за световно признати български дизайнери. Demobaza , Agata и TOTALLY ERECTED са едни от любимите ми марки за дрехи и всички до една са с български дизайнери!

TopModel: Мнението ти за модните агенции в България?

Тити: Не съм работила с много от тях, но имам само положителни впечетлени от тези, с който съм работила.Може би съм късметлийка тъй като съм чувала много негативни изказвания,за професионализма на агенциите и доверието, което младите момичета гласуват на така наречените „агенции за модели” и след това остават разочаровани!

Konstantina Markova

TopModel: Кога един модел се превръща в модел?

Тити: Когато,започне да изкарва прехраната си само с ангажиментите си като модел и целия му живот започне да се върти около това да бъде по-успешен и по-успешен в работата си. Преди това да се случи това е просто хоби за хубавите хора.

TopModel: Има ли морал в модата?

Тити: Зависи какви хора се занимават с въпросната мода. Всичко е относително нещата в Бълагария са доста опорочени, но смятам че има все още държави, в които да си модел е професия като всяка друга!

TopModel: Какво мислиш за красотата на българката, мит или истина?

Тити: Всеки ,който се разходи по улиците на някои от големите градове в България може да се убеди в истиността на факта, че българките са безобразно красиви и това не е никакъв мит. Но аз съм на мнение, че мъжете не падат по-долу и също са едни прекрасни представители на всеизвестната българска красота.

TopModel: Каква музика харесваш и дава ли отражение тя в ежедневието ти?

Тити: Слушам предимно рок, метал и хаус и определено смятам, че музиката е отражение на характера на даден човек. Аз колкото и изтъркано и плоско да звучи не слушам фолк музика. Не смятам, че има лоша и добра музика, смятам че има музика, която ми харесва и такава, която не ми е по вкуса...

TopModel: Има ли някаки специални грижи, които полагаш за формата си?

Тити: Всъщност всичко тръгна при мен от конкурса „Най-красива спортиска на България", който спечелих през 2007 година. Останала ми е формата от дългите години спорт и сега от време на време се подържам с тичане и фитнес.

TopModel: Бъдещите ви творчески планове, знаем че има такива...?

Тити: Плановете ми са да занимавам, все повече с рекламната агенция, в която съм партньор с още двама мои добри приятели и при свободно време и добре желание да се показвам, в някое друго „мъжко” списание или пък женско ,както дойде...

Konstantina Markova

TopModel: Има ли някакви препоръки, които да дадеш на читателите на ТопМодел?

Тити: Естествено! Да се възползват повече от предоставените им възможности и да представят себе си и хората, с които работят по възможно на-добрия начин, тази стратегия ще им донесе само облаги и положителни емоции!

TopModel: Нещо за „край” на милото ни интервю?

Тити: Поздравявам екипа ви,защото сте истински професионалисти,а аз много уважавам такива хора и ви благодаря за оказаната чест да ме направите вашия ТопМодел на месеца!

Вижте целия профил на Константина Маркова в ТопМодел.Бг

 

Снимките, предоставени от Тити Маркова са от фотографите: Владимир Кадънков, Васила Иванова.

© 2009 topmodel.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg