Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Юлия Юревич: Конкурсът "Мис Свят" е свързан с много интелектуални качества

20.08.2008


Юлия Юревич: Конкурсът "Мис Свят" е свързан с много интелектуални качества

Тя е по-хубава на живо. Освен това има свежо и събрано излъчване, което камерите незнайно защо не улавят. И днес става на 19. Тя е "Мис България 2007" Юлия Юревич и след дни заминава да ни представи на "Мис Свят".

Честит рожден ден, Юлия! Как си?

Юлия:. Благодаря, добре. Всичко е наред. Основно се занимавам с подготовката ми за конкурса "Мис Свят" през октомври. Ще се проведе за 58-ми път.

Ти не замина миналата година за конкурса "Мис Свят". Замени те подгласничката ти Паулина Рачева. Това удвоява ли желанието ти за участие и добро представяне сега?

Юлия: Миналата година конкурсът беше в Китай, а аз имах проблеми с крака и все още ги имам. Беше един доста неприятен момент в моя живот и истината е, че не предполагах, че ще имам втори шанс.

Какво се случи с крака ти тогава? Беше изкълчен. Какво усещаш сега? Разкажи за подготовката си, нещо от кухнята?

Юлия: Усещам предизвикателство, стимул. Аз съм човек, който държи всичко да сe изпипа докрай. Заминавам след около 10 дни, конкурсът ще е в няколко части - за рокли, за емблема на страната, която представяш, спорт, таланти (танци и пеене), дружелюбие (всяка участничка гласува за друга чрез анкета) и от всички тези кръгове се прави обща оценка. Относно спорта - надявам се да е плуване или тенис на корт, защото съм тренирала плуване. По време на конкурса ще има и благотворителен търг, за който ще предоставя бижу, което направих сама. Колкото повече средства донесе на търга твоят предмет, толкова повече точки донася това за класирането ти. На самия конкурс не се допускат гримьори, стилисти и прочие. Участничките са около 100, разделени на групи. Важно е да се държиш любезно, да се справяш с английския, а най-добре да изкажеш благодарности на домакина на неговия език.

Конкурсът "Мис Свят" е с най-много подготовка и е най-сложен. А и е свързан с много интелектуални качества. Какво мислиш, че ще те питат от журито?

Юлия: Нещо за мира, войната, вселенската хармония или друго?  Въпросите ще са политика, Европа, война - мир, благотворителност, кариера. Отделила съм си няколко теми.

Но до въпросите стигат само 10-те най. Какво ще им отговориш, ако например те попитат: Как бихте решили проблема с бездомните животни в родината си?

Юлия: Бих ги кастрирала. Бях в Германия, не видях нито едно бездомно куче или котка. Видят ли животно го прибират. Най-добре е бездомните да минат през преглед и да останат в някакъв магазин.

Ти си от Козлодуй, но живееш в София. Изброй ни 3 разлики между двата града.

Юлия: О, те са много повече от три! Чистотата, Козлодуй е много по-подреден и спокоен. Аз си почивам там.

Кой те посреща пръв там?

Юлия: Майка ми, а с баща ми се виждаме по-често тук, защото той пътува много. Юлия е хубаво славянско име.

На кого си кръстена?

Юлия: На никого, идва от баща ми. А Юревич - имам роднини сърби и руснаци.

Имаш ли годеник или поне сериозен приятел?

Юлия: Искам да съм стабилна. Имала съм сериозна връзка, но ... Преди време имах връзка с футболист - учудващо, но нямахме общи теми. Държа да имам подкрепа.

От къде пазаруваш?

Юлия: Странно, но аз не обичам да обикалям по магазините. Създавам си визия преди да изляза и отивам на конкретното място, където мога да си намеря търсеното. Dolce & Gabbana, Versace, обичам класически изчистени неща. Напоследък обаче съм решила да се отдам на по-спортен имидж.

Как поддържаш хубостта си?

Юлия: Не обичам грим. Сънят е много важен - когато съм се наспала изглеждам различно. Не водя нощен живот.

А как се забавляваш?

Юлия: Излизам по ресторанти и заведения. Ходя на кино. Обичам по-реални неща.

Кажи ни една "тайна" рецепта за хубост - от мама, от баба.

Юлия: Медът ми действа много добре. Кожата ми е много чувствителна и сауната, и медът са чудесен вариант. За бръчки още не знам.

Имаш ли пластични корекции? Би ли прибягнала до това и кога?

Юлия: Не. Нямам нищо против тях, ако жената се чувства комфортно и преди всичко психически добре. Аз харесвам малък бюст, защото освен истински е и стегнат. Аз моя за сега нямам намерение да го променям.

Какво харесваш най-много в себе си?

Юлия: Краката си.

Повечето бивши носителки на титлата "Мис България" вече имат деца, май повече момичета или са поне бременни. При теб как стоят очакванията и нагласите за поколение?

Юлия: Божия работа, но след 24 години. Сега съм едва на 19.

Колко пъти на ден се поглеждаш в огледалото?

Юлия: Най-много три. И много мразя суетни мъже.

Това ли е таванът, който може да постигнеш, дай Боже - "Мис Свят 2008"?

Юлия: По принцип имам други цели в живота си. Това, че съм "Мис България" е просто едно непланирано събитие. Случайно приятели ме записаха на конкурса "Мис Козлодуй", за да се пошегуват, защото аз винаги съм смятала, че манекенството не е интелектуална професия. Следващият етап, където се съгласих, беше "Мис България". Но това не ми е основното занимание (освен сега, заради усърдната подготовка). Уча телекомуникации и се стремя да продължа бизнеса на баща ми, който се занимава със същото, а аз му помагам. Имам идея да запиша второ висше, свързано с манекенство, но това е все още само план. Майка ми е лекар и родителите ми мечтаеха да уча медицина, но аз се интересувам повече от технологиите.

Пазиш ли диети?

Юлия: Не, много съм против. Да се ограничаваш, да, но не и да гладуваш.

На какво разчиташ най-много за конкурса, който предстои?

Юлия: Не разчитам на титлата си, а на личното мнение на хората за мен. Ще изпея песен, ще свиря на инструмент, казва се двоянка - народен инструмент, ще танцувам народен танц. Подготовката на роклята е от една българска фирма, на която съм и рекламно лице. Подготвила съм много известна пиеса на английски, български и украински. Помагат ми актьори. Развивам си талантите. И разчитам на това.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg