Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Жасмина Тошкова: Вече не съм Жасмина от "Сделка или не"

22.08.2008


Жасмина Тошкова: Вече не съм Жасмина от "Сделка или не"

Блондинката Жасмина Тошкова няма да радва очите от началото на септември или поне не от екрана на Нова Телевизия. Самата тя потвърди отсъствието си от популярното шоу и се съгласи да ни разкаже истинските причини за напускането си.

"В периода от септември до Нова година имам няколко важни ангажимента свързани с пътувания в чужбина заради новата ми работа. От скоро работя като "Мениджър по рекламата" във фирмата за хотелиерско и ресторантьорско оборудване - "Стъклен Свят" и това изисква своите отговорности.

Предстои ми да замина за Амстердам за известно време, където ще посещавам специализирани курсове свързани с новото ми амплоа. След това ще пътувам до още няколко държави, включително и до един от любимите ми градове Барселона.

"Сделка или не" ужасно ще ми липсва, дължа много на екипа и съм им благодарна на продуцентите за коректността, дори и за това, че на мое място взеха точно Иво. Много му симпатизирам и мисля, че ще се справя чудесно.С екипа имаме и нови общи проекти, така че тепърва ни предстои да се виждаме.

А какви са предстоящите ни общи занимания ще разберете в началото на другата година", интригуващо заяви Жаси, която обаче отрече слуха, че приключва с моделските ангажименти. "Не намирам за нормално, спрямо обстановката в България, едно момиче след 23-та си годишнина да се занимава сериозно и само с моделство, но за сега не мисля да се отказвам от това поради простата причина, че за мен това е само хоби, което ми носи приятни емоции.

Както например последната реклама, която снимах тези дни, с участието на известни БГ модели и актьора Долф Лундгрен. "Блондинката споделя още, че въпреки че с актьора са се снимали в различни сцени и на практика, не са се виждали на живо, било приятно да знаеш, че снимаш с холивудска звезда.

Във въпросната рекламата, която ще се излъчва в чужбина, са взели участие още адашката на Жаси по фамилия и предпочитан модел - Ралица, нашумялата миска Кристина Димитрова, Гери Дончева, Румен Георгиев, мулатки, монголки и руса и черна двойка близначки.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg