Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Аристон С представи модните тенденции за пролет-лято

23.02.2009


Аристон С представи модните тенденции за пролет-лято

Българската модна къща Аристон С представи пролетно-лятната си колекция и с нея зададе тон за модните тенденции през топлите сезони на 2009 г.

Новите концепции на известната компания за дамска мода са насочени към съвременната, авантюристична и елегантна жена като й дават възможност да изрази себе си както на работното си място, така и в свободното си време.

Ariston S позволява на съвременната, заета жена да се открои чрез елегантност и минимилизъм. Основните линии за водещата линия на модната къща са ретрото чрез черни и бели цветове с добавен сив графит, синьото като символ на дълбочината на океана, зеленото като израз на чистота и природа и златното като израз на пясъка и роматничността.

Акценти в asmove са многообразието от цветове и източните мотиви, а в as fashion for living - авантюризма чрез трите линии: "Кино", "Африка" и "Сен Тропе".

Ariston S - Съвременната Ева

Новата колекция на Ariston S за сезон пролет/лято 2009 е игра на чувства и емоции. Новият аутфит на забързаната съвременна жена, където минимализмът трайно измества прекалената разточителност и пищния дизайн от миналите сезони. Спокойна елегантност вдъхновена от духовно търсене.

Black Classic - Ретрото е модерно, а класата на класиката е издигната в култ. Втален, женствен и предизвикателен силует. Всяка жена в офиса иска да покаже своята агресивна идентичност и чувствителност. Вечната магия на черното и бялото се преплитат в стилни десени на загадъчност и съвършенство. Сивият графит внася стабилност и хармония. Щампите са геометрични или флорални. От пръв поглед моделите впечатляват и предизвикват усещане за стил и наслада от общуването.

Grand Ocean - Рапсодия в синьо. Тоталния микс между посоките в цветовете, текстила и дизайна продължава да се харесва и търси от съвременната жена в стремежът й към индивидуалност, провокация и авангардност. Основните акценти в круизната колекция на Ariston S са женствените, свежи и секси модели. Те са измамно семпли, небрежно елегантни и умело съчетани в различни стилове.

Green park - Директният фокус на дизайна е към жената, която се стреми да бъде женствена и модерна. Това е тема, свързана с природата, която представя натурални и изкуствени цветови кодове и десени, вървящи от природата към експеримента. Акцентите са поставени чрез щампи с органични и цветни десени и тяхната комбинация. Вдъхновението идва от растения, покрития, мотиви, показани в игра между химията и природата.

Gold classic - Изящен вкус и романтична елегантност. В сезона на провокациите позлатените материи и пясъчните тонове отново са хит. Линията експериментира с вечните модели, чиято непреходност гарантира стил и елегантност. Култура, мода, красота, стил на живот - всичко, което ни изненадва, изкушава, очарова.

asmove - Да живее романтиката!

Уморихте ли се от сивотата? Време е да си придадете нов облик - по-цветен и по-нежен. asmove създава прекрасно настроение с пролетно - лятната си колекция.

Съчетанията са дръзки и провокативни, цветовете - от ярки, слънчеви и наситени до по-бледи и пастелни. Стилът е свободен и създава прекрасно настроение - свободни сака, блузи в стил анорак, ризи, т-шърт рокли, карго панталони.

Необикновено внимание привлича Сакура (японска вишна) - една от линиите в новата колекция. Тя обръща поглед на Изтока и представя ефектни модели, които внасят специфична екзотика в пролетно-летния гардероб. Цветовете са натурални и нежни. Предимно бежово, маслинено зелено, пепел от рози, мляко с какао са съчетани в колекцията, а взети заедно те изглеждат очарователно и предизвикват любопитство.

В забележителен принт или асиметрични форми, моделите са направени така, че да омекотят геометричните линии. Линиите са издължени, тънки и нежни, което придава много грация на колекцията.as fashion for living - Здравей, мое утре!

За сезон пролет/лято 2009 as fashion for living предлага една колекция за авантюристки. За жената, притежаваща младежки дух, позволяващ й множество експерименти и възможността да се чувства свободна. Тук главното действащо лице не е дрехата, а жената, която я облича.

Модната линия е реализирана чрез три основни посоки. В линията "Кино" препратките са към черно - белите филми, артистичния стил и уникалното изкуство на Чарли Чаплин. Ретро визията и фаталното излъчване внасят нотка провокативност в иначе лежерното излъчване на колекцията.

Меки цветове, африкански орнаменти и колониален стил са темата в "Африка". Банални или не, животинските принтове сякаш са извоювали запазено място за всеки сезон. Дизайнерите неуморно им отделят внимание и със завидно усърдие стилизират и развиват идеята. Леопард, зебра и жираф са предпочитаните и разнообразно третирани мотиви.

Темата е вдъхновена от африкански племена и митове, архаични форми и ръчна изработка. Независим и с изчистена естетика, стила кореспондира с модерния номадски живот, комбиниращ практичност и оригиналност. Дюсове и карета, етно щампи, бродирани мотиви, са акцентите в тази тема."Сен Тропе" - Палитра от пастелни летни тонове: бяло, пудрено розово, бледозелено и лилаво. Това е тема, свързана с природата, която представя натурални и изкуствени цветови кодове и десени, вървящи от природата към експеримента.

Акцентите са поставени чрез щампи с органични и цветни десени и тяхната комбинация. Вдъхновението идва от растения, невероятни форми, покрития, мотиви, показани в игра между химията и природата. С нея вървят цветя и свежи цветове в дюсове и карета. Силуетите комбинират практичното и природосъобразното в ленена, памучна, мека, натурална и структурна визия.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg