Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Деница Стоянова - Топ Модел за месец Септември

01.09.2009


Деница Стоянова - Топ Модел за месец Септември

Име: Деница Стоянова

Години: 18

TopModel: С какво се занимава Дени?

Като всяко нормално момиче на моята възраст обичам да излизам с приятелки, приятели, шопинг, кино. Обичам да чета, обожавам кучета, имам цели 6... Занимавам се предимно с това за момента, защото от октомври месец ме зове Софийски университет.:)

TopModel: От кога се занимаваш с мода?

С мода се занимавам от 13 годишна, следвайки стъпките на по-голямата си сестра, но тогава не беше сериозно. По-сериозно се занимавам с мода от две години и мисля да продължавам.

TopModel: Защо си в TopModel.bg?

Деница Стоянова Деница Стоянова

В сайтa ТопМодел ми хареса начина, по който можеш да се свържеш с модели, фотографи, с различни разбирания относно модата. Харесва ми и това, че има рубрики, които са интересни за младите момичета/момчета.

TopModel: С кого си снимала досега?

До сега съм снимала с Камен Вълканов, Златимир Араклиев, Владимир Кадънков,, Васила Иванова, Николай Иванов, Васил Германов, Йозеф Зидаров, NoFrame Studio, Диляна Флорентин и други за различни списания.

TopModel: Мнението ти за модата в България?

Модата в България, за моя радост, се развива добре. Прогресира. Но, има още какво да се желае. По-скоро не от модата, ами от отношението на хората, които не се занимават в тази сфера, към нея. Разбиранията на българина за мода са малко изкривени, но аз съм оптимист и вярвам, че това ще се промени към по-добро. Имаме много таланти, които прославят страната ни - дизайнери, модели, артисти. Дано дойде ден, в който да оценим богатството си.

TopModel: Мнението ти за модните агенции в България?

Модните агенции в България никнат като гъби след дъжд. Но са малко истински работещите агенции. Аз съм доволна от моята, смятам, че в условията, които предлага страната ни, работата, която имам е на доста добро ниво. Надявам се всички български момичета, които имат желание и талант да се развиват в тази сфера да намерят добра агенция, която да им осигури работа в и извън пределите на нашата страна.

TopModel: Кога един модел се превръща в модел?

Един модел се превръща в модел тогава, когато работата му стане ежедневие, когато натрупа достатъчно опит, получи достойно признание от хора, разботещи в тази сфера от дълго време.

TopModel: Има ли морал в модата?

Има морал, но зависи от хората. Както казах в България отношението към професията модел не е такова каквото е в други държави.

TopModel: Какво мислиш за красотата на българката, мит или истина?

Българката винаги се е славила с безспорна красота, признати сме, хех. Обичаме да изглеждаме винаги добре и това оказва влияние, разбира се. Всеки, който е посетил България се е убедил в едно - българската красота е навсякъде - жени, мъже, природа.. Всичко.

TopModel: Каква музика харесваш и дава ли отражение тя в ежедневието ти?

Аз слушам хубава музика, красива, такава, каквото може да ме накара да се успокоя. разбира се има моменти в които слушам рок, хаус, но предимно - ретро и R&B/Soul Songs. Винаги съм казвала, че слушам всякаква музика, стига да ми допадне. А до това дава ли отражение в ежедневието ми - да. Всеки човек слуша музиката, която е отражение на душата му...

TopModel: Има ли някаки специални грижи, които полагаш за формата си?

Деница Стоянова

Специални - не, но не ям тестени изделия, не пия газирани напитки, ОПИТВАМ се да не ям много шоколадови произведения на изкуството, хах, но пак казвам ОПИТАВАМ се. Бягам за здраве от време на време, фитнес и това е. Може би генът играе по-голяма роля...

TopModel: Бъдещите ви творчески планове, знаем че има такива...?

В момента обмислям сесия за списание, което разкрива прелестите на женските тела....

TopModel: Има ли някакви препоръки, които да дадеш на читателите на ТопМодел?

Деница Стоянова

Да, да бъдат естествени. И да знаят, че мечтите са тайните на душата. Мислете...Вярвайте...Мечтайте...Рискувайте! Няма по-хубаво от мечтите и рискa...

TopModel: Нещо за „край” на милото ни интервю?

Благодаря за вниманието, което ми отделихте, поздравявам хората, които стоят зад ТопМодел.бг, бъдете здрави, много професионални успехи, и нека Господ да е с всички нас!

Вижте целия профил на Деница в ТопМодел.Бг

 

©2009 topmodel.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg